LAVINIA PÂRVA, anunţ pe Facebook pentru tabloide

Lavinia Pârva a vrut să le dea peste nas răuvoitorilor care au spus despre ea că s-a îngrăşat destul de tare în ultimul timp. Vedeta a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care apare în costum de baie, dar şi un mesaj îndreptat către criticii ei.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 20:22

Lavinia Pârva a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care vrea să le demonstreze criticilor ei că nu este grasă, aşa cum au comentat gurile rele sau au scris unele ziare. Vedeta scrie într-un mesaj pe pagina ei de socializare în care este ironică la adresa siluetei ei din cauza căreia i-a fost teamă că nu „încape pe o plajă normală”, scrie libertatea.ro.

Lavinia Pirva este însărcinată? Iubita lui Ştefan Bănică s-a îngrăşat enorm şi este de NERECUNOSCUT

„Dragii mei, în ultimul timp am aflat din anumite publicaţii că sunt foarte grasă. Adevărul e că, atunci când am văzut fotografiile, m-am speriat şi eu, când mi-am dat seama ce poate face photoshopul. Aşa că, „orientându-ma” după acele imagini, mi-a fost frică că nu voi avea loc pe o plajă normală şi am căutat una pustie, pentru a putea ocupa tot nisipul! Sunt foarte „simpatici” cei care îşi doresc cu tot dinadinsul să facă rău gratuit. Vă doresc o zi minunată şi să ne bucurăm în continuare de soare!”, este mesajul Laviniei pe contul de Facebook, însoţit de o fotografie cu vedeta în costum de baie, pe o plajă exotică.

Citeşte şi: Iubita lui Bănică jr., Lavinia Pârva, a izbucnit în lacrimi în direct. Emisiunea a fost întreruptă

Bat clopote de nuntă! Lavinia Pârva a primit verigheta de la Bănică jr.