Lavinia Pîrva s-a angajat la Pro TV. Ce va prezenta: „Am acceptat, cu mare drag”

Lavinia Pîrva s-a angajat la Pro TV. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. va apărea la TV, în fiecare săptămână, unde va prezenta rubrica de "părințeală" în emisiunea "Vorbește Lumea". Vedeta s-a arătat extrem de încântată de această nouă colaborare.

22 apr. 2021, 21:25
Lavinia Pîrva s-a angajat la Pro TV. Ce va prezenta: „Am acceptat, cu mare drag”
Lavinia Pîrva s-a angajat la Pro TV

Lavinia Pîrva

s-a angajat la Pro TV. După Cristina Cioran, cea care prezintă miercurea rubrica de Revista Presei, Anna Lesko, cea care gătește tot felul de rețete spectaculoase în fiecare marți și joi, și cântăreața Francisca, responsabilă de Meteo, Lavinia Pîrva va aduce cele mai interesante subiecte despre copii și părinți, cel mai probabil în fiecare zi de joi.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr. a răbufnit pe Internet, după ce soţia lui, Lavinia Pîrva, a fost făcută piţipoancă: „Marş afară!”

Lavinia Pîrva s-a angajat la Pro TV

Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa Vorbește Lumea, mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.

Voi încerca să acopăr toată plaja de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomatologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii„, a declarat artista pentru Click.ro.


loading...
Partenerii noștri