Lavinia Șandru bea doi litri și jumătate de ceai pe zi. Băutura miraculoasă care a înnebunit internetul

Care e ceaiul pe care Lavinia Șandru îl bea zilnic în cantități industriale. Vedeta bea doi litri și jumătate în fiecare zi.

09 mart. 2023, 19:42
Lavinia Șandru bea doi litri și jumătate de ceai pe zi. Băutura miraculoasă care a înnebunit internetul
Ceaiul pe care Lavinia Șandru îl bea zilnic

Invitată la emisiunea Mi-Th influencer, Lavinia Șandru a vorbit despre ceaiul din care bea zilnic doi litri și jumătate.

„Am un ceai pe care mi-l fac dintr-un pliculeț. Este un ceai din Ungaria, dar se găsește și pe piața din România. Eu îl comand din Odorheiu Secuiesc. Dintr-un pliculeț faci doi litri și jumătate de ceai. Pui o oală pe aragaz, cu doi litri și jumătate de apă, iar în momentul când apa clocotește, oprești focul, arunci un pliculeț acolo și îți vezi de treabă. După 15 minute, îl scoți și bei ceaiul respectiv.

Citește și: Ceaiul pe care trebuie să îl bei în fiecare dimineață dacă ai probleme cu tensiunea arterială

Dacă se poate, este ideal să-l consumi în aceeași zi în care l-ai făcut. Dacă nu, poți să-l bei în două zile. Îl pui într-o sticlă și îl poți păstra în frigider. Ceaiul este foarte bun, are vreo 120 de plante într-un singur pliculeț. Este detoxifiant, este foarte bun pentru stomac, pentru vezica biliară, pentru ficat, pentru tot”, a declarat Lavinia Șandru.

Ceaiul se numește ByoVis și poate fi comandat online.

Potrivit producătorului, „dintr-un filtru se pot face 2-3 litri de ceai cu gust plăcut ce poate fi consumat cald sau rece. Cu această cantitate de lichid este asigurat necesarul de lichide pentru detoxifierea organismului. Poate fi recomandat şi celor cu diabet zaharat, consumul lui regulat ajută în probleme digestive şi în controlarea greutăţii corporale. Ajută la reglarea funcţionării bilei, rinichilor, ficatului, pancreasului. Poate fi administrat ca ceai de consum zilnic sau la cură de lichide. Ajută la normalizarea funcţiilor vezicii biliare, al rinichilor, ficatului şi pancreasului și ajută la o detoxifiere eficientă, efect coroborativ”.

Citește și: Lidia Fecioru dezvăluie leacul pentru cei care se confruntă cu hipertensiune arterială. Cum se prepară ceaiul care face minuni

„Peste 1 buc. filtru se toarnă 2-3 de apă clocotită, se acoperă şi se lasă timp de 15 minute. După scoaterea filtrului se poate consuma cald sau rece, diluat (până la 2 litri), natural sau îndulcit cu miere”, mai explică producătorul.

Ceaiul conține ceai verde, urzică, măceș, roiniță, floare de malvă, frunze de bambus și frunze de lotus.