LeBron James a obţinut finanţare de 100 de milioane de dolari pentru o nouă companie media

Publicat: Vineri, 26 Iunie 2020 13:30 // Actualizat: Vineri, 26 Iunie 2020 13:30 // Sursa: romaniatv.net

LeBron James şi partenerul său de afaceri au obţinut investiţii de 100 de milioane de dolari pentru o companie media care să ofere expunere comunităţii de culoare.

Spring Hill Entertainment este condusă de baschetbalistul lui Cleveland Cavaliers şi partenerul său Maverick Carter, care va fi şi CEO-ul companiei, iar din consiliul de administraţie va face parte Serena Williams.

Compania este descrisă ca o întreprindere media cu o agendă asumată, care vrea să ofere o voce creatorilor de conţinut şi consumatorilor, şi este numită după complexul de apartamente din Ohio unde a copilărit LeBron.

Revista Variety anunţă că strângerea de fonduri s-a încheiat încă din luna martie, dar anunţul a fost făcut abia joi. Compania este o fuziune a altor trei proiecte, Spring Hill Entertainment, compania de digital Uninterrupted şi agenţia de marketing Robot Co. James a spus că echipa este compusă din mai mult de 100 de angajaţi, 64% fiind de culoare şi 40% femei, într-o industrie în care media femeilor este de 25%.

"Întotdeauna am vrut să folosesc platform pe care baschetul mi-a oferit-o pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu. Acum sunt foarte entuziasmat de oportunitatea de a construi o companie care să ofere o voce atât creatorilor, cât şi consumatorilor şi tuturor la care ajunge. Spring Hill defineşte oportunitatea de şanse, iar asta se vede din echipa pe care am construit-o, în poveştile pe care le spunem şi în comunitatea căreia îi va fi dedicată munca noatră.", a declarat LeBron.

Spring Hill pregăteşte deja un film despre baschet, în colaborare cu Netflix, în care se pare că va juca şi Adam Sandler.

Citeşte şi: Prim ministrul Danemarcei îşi amână nunta pentru a treia oară ca să participe la summitul UE

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cleveland Cavaliers LeBron James netflix spring hill
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H