Lector universitar, cercetat pentru înşelăciune, S-A SINUCIS de ruşine VIDEO

O femeie de 33 de ani din Piteşti, lector universitar la Facultatea de Litere, s-a sinucis duminică după-amiaza, în locuinţa sa, informează România TV. Femeia era cercetată pentru înşelăciune după ce ar fi luat 27.000 de lei de la studenţi, bani reprezentând taxa acestora de şcolarizare. În casa sinucigaşei, anchetatorii au găsit două bilete de adio.

RomaniaTV.net
03 iun. 2012, 12:29
Lector universitar, cercetat pentru înşelăciune, S-A SINUCIS de ruşine VIDEO

În urmă cu două luni, femeia a fost concediată după ce a fost acuzată că a luat de la studenţi peste 27.000 de lei, bani reprezentând taxa acestora de şcolarizare, în schimbul promisiunii unor reduceri.

Totul a ieşit la iveală când studenţii au primit acasă decizia de exmatriculare, pe motiv că nu şi-au plătit facultatea.

Femeia a restituit în cele din urmă banii la casierie, însă s-a ales cu plângere penală.

Mai mult, ea nu era văzută cu ochi buni nici de colegii de serviciu, după ce, acum câţiva ani, ar fi fost implicată într-o relaţie cu un coleg de-al ei, căsătorit.

Duminică după-amiază, profesoara s-a sinucis în locuinţa ei dintr-un cartier din Piteşti. Trupul neînsufleţit a fost găsit de un membru al familiei femeii.

Potrivit primelor cercetări, femeia nu prezintă semne de violență pe corp. Principala ipoteză este cea a ingerării unei substanțe medicamentoase în exces, care ar fi dus la decesul ei”, a spus comisarul șef Dănuț Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Argeş.

Anchetatorii au găsit două bilete de adio, unul pentru fratele femeii  în care aceasta îşi cerea iertare pentru gestul făcut şi un al doilea pentru bunicii cu care locuia, rugându-i să păstreze o amintire curată şi  onorabilă.