Leguma ideală pentru femeile de peste 40 de ani. Carmen Brumă a arătat cum o prepară

Carmen Brumă este foarte atentă la ceea ce mănâncă mai mult ca oricând, la 47 de ani. Vedeta le oferă sfaturi practice tuturor femeilor.

01 mart. 2024, 15:44
Leguma ideală pentru femeile de peste 40 de ani. Carmen Brumă a arătat cum o prepară
Ce legumă le recomandă Carmen Brumă femeilor de peste 40 de ani

Aflată la perimenopauză, Carmen Brumă le învață pe femeile de peste 40 de ani ce să mănânce. Ea spune că există o legumă care nu îi lipsește din dietă și care le va fi de ajutor tuturor doamnelor care se pregătesc să treacă într-o nouă etapă a maturității vieții lor.

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit o altă rețetă sănătoasă. Chiflă proteică delicioasă, care ajută și la slăbit! Cum se prepară

Vedeta are o siluetă de invidiat și și-o întreține cu exerciții și o dietă adaptată. Ea le-a prezentat fanelor ei un nou exemplu de meniu sănătos: O salată cu ficăței de pui preparați la cuptor, alături de 7 – 8 feluri de legume, printre care și fenicul.

Femeile ar trebui să consume cât mai multe fibre, zilnic, ideal din 500 – 600 de grame de legume și fruncte, arată Carmen Brumă. Fibrele vor combate balonarea, unul din cele mai neplăcute fenomene cu care se confruntă femeile trecute de 40 de ani.

Citește și: Carmen Brumă, reţetă fantastică de pizza „de slăbit”, fără făină. Un deliciu pentru doamnele sofisticate

Carmen Brumă a dezvăluit de ce preferă feniculul și de ce toate femeile ar trebui să-l consume. Feniculul este o legumă aromată și este foarte bun pentru digestie.

„Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, a mai punctat soția lui Mircea Badea.