Carmen Brumă, reţetă fantastică de pizza „de slăbit”, fără făină. Un deliciu pentru doamnele sofisticate

Îndrăgostită  de pizza, ca orice român care se respectă, Carmen Brumă le-a dat românilor o rețetă extraordinară fără făină. Simplu de făcut, delicioasă, puteți mânca din această pizza cât vă poftește inima.

02 feb. 2024, 10:21
Carmen Brumă, reţetă fantastică de pizza „de slăbit”, fără făină. Un deliciu pentru doamnele sofisticate

Carmen Brumă are alternative sănătoase la fast food.

Ingredientele necesare
Pentru a pregăti pizza „de slăbit”, aveți nevoie de următoarele ingrediente: păstârnac, plus puțină țelină, 1 morcov, 1 ardei, 2 cepe verzi, două ouă, hummus, salată verde, 50 g mozzarella.

Carmen Brumă dezvăluie secretul celei mai delicioase rețete de creveți! „Să încercați, vor avea un gust foarte bun”
Mod de preparare
Se curăță bine toate ingredintele și se spală. Tăiați în bucăți păstârnacul, țelina, morcovul și ardeiul. Puneți în mizer și mixați până se transformă într-o pastă. Amestecați apoi cu ouăle, ceapa și brânza și puneți la prăjit într-o tigaie în care nu ați adăugat ulei. După ce preparatul este gata, ungeți cu hummus din belșug și pe deasupra puneți salata verde. Condimentați după gust, explică Carmen Brumă.

Ce beneficii au ingredientele din pizza pentru organism
Nelipsit din ciorbițe, păstârnacul este o sursă excelentă de fibre solubile, dar și insolubile. Acesta susține sistemul imunitar, dar și sănătatea inimii și a oaselor și vă ajută să pierdeți kilogramele în plus și să vindecați rănile. La rândul lor, morcovii sunt excelenți pentru a menține sănătatea ochilor și împiedică apariția cataractei și a altor afecțiuni oculare.

Rețeta lui Carmen Brumă de salată cu cartofi violet: „Îi pun la cuptor cu puțin ulei”
Și totodată au capacitatea de a menține frumusețea pielii, datorită betacarotenului. Atenție! Nu-i consumați în cantități mari, pentru că se va îngălbeni pielea. Morcovii detoxifică și organismul și ține departe apariția semnelor îmbătrânirii, susțin sănătatea inimii, normalizând nivelul de colesterol și ajută la pierderea în greutate.

Țelina susține procesul de slăbire
Țelina, care poate fi consumată crudă sau fiarrtă, reduce colesterolul și nivelul de zahăr din sânge, reduce inflamația, previne tensiunea arterială. De asemenea ajută la prevenirea ulcerelor, protejează sănătatea ficatului și susține procesul de slăbire.

Ardeiul este indicat persoanelor care vor să aibă o sănătate de fier, dar și celor care vor să țină dietă, au probleme cu constipația, hipertensiunea arterială, gută, pietre renale, colesterol, diabet, precum și retenție sau artrită. Nu în ultimul rând, ceapa verde susține sănătatea inimii, îmbunătățește densitatea osoasă, ajută la controlul glicemiei și stimulează sănătatea digestivă.

Rețeta de cheesecake preparată de Carmen Brumă. „Rezultatul este delicios și sănătos”

Carmen Brumă are un stil de viață sănătos și echilibrat și reușește să se mențină în formă la cei 46 de ani ai săi. Face mult sport și are o alimentație corectă și echilibrată. Din când în când se mai și răsfață cu deserturi, dar cu puțin zahăr și calorii.

Iată cum prepară Carmen Brumă cheesecake

Ingrediente

  • 1 kg cremă de brânză
  • 500 ml smântână pentru frișcă
  • 6 ouă
  • 150 g zahăr brun
  • 200 g făină
  • zeamă de lămâie
  • esență vanilie
  • stafide
  • praf de copt

„Rețeta mea preferată de cheesecake cu multă brânză, ouă și puțin zahăr. O variantă pe care o puteți da inclusiv copiilor. Pentru început, amestecați zahărul cu crema de brânză, folosim cremă și nu brânză de vaci tocmai ca acesta să iasă foarte fin. Apoi, adăugați treptat câte un ou și amestecați. Puneți făina treptat și omogenizați, astfel încât să nu se facă cocoloașe. Adăugați zeama de lămâie, mirodeniile, esența de vanilie, lămâie, praful de copt. Apoi, la final, adăugați și smântâna pentru frișcă și puneți compoziția într-o tavă sau două cu unt, iar apoi o băgați la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la 180 de grade. Rezultatul este delicios și sănătos.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele sociale.

Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Pe unele le mănâncă la câteva luni

Carmen Brumă a spus că sunt două categorii: alimentele de la care nu face eforturi să se abțină pentru că oricum nu îi plac și alimentele care îi plac, dar s-a autoeducat să le consume foarte rar.

Micii, cârnații, toba, șoriciul, caltaboșul, mezelurile, aripioarele și paneurile intră în categoria alimentelor care nu îi plac lui Carmen Brumă și, prin urmare, nici nu face eforturi să se abțină de la ele.

Citește și Carmen Brumă, pachet de nervi după ce a primit o amendă pentru parcare, chiar dacă plătise: „Să trimit eu dovezile, pe timpul meu, din cauza greșelii lor”

În schimb, când vine vorba de cașcaval, cartofi prăjiți, pizza cu brânză, burger, vin roșu sec cu brânză brie, salată de vinete cu maioneză, paste cu sos de brânză sau dulciuri, lucrurile se schimbă. Acestea îi plac, dar Carmen Brumă s-a autoeducat și le consumă foarte rar, la câteva luni. Cât despre dulciuri, pe acestea le mănâncă o dată pe săptămână.