Lena Miclăuș, mărturisiri emoționante despre momentul în care soțul său a fost reținut pentru 24 de ore: ,,S-a exagerat”

Lena Miclăuș este o persoană cu zâmbetul pe față, însă recent a făcut mărturisiri emoționante despre momentul în care soțul ei a fost reținut pentru 24 de ore, iar la ea acasă au avut loc percheziții. În acel moment artista se afla la un eveniment.

15 nov. 2022, 17:03
Lena Miclăuș, mărturisiri emoționante despre momentul în care soțul său a fost reținut pentru 24 de ore: ,,S-a exagerat”

Lena Miclăuș este o persoană cu zâmbetul pe față, însă recent a făcut mărturisiri emoționante despre momentul în care soțul ei a fost reținut pentru 24 de ore. Cântăreața se afla la un eveniment în momentul în care în casa ei se făceau percheziții.

Lena Miclăuș, dezvăluiri emoționante: ,,Prea multe cuvinte adunate de aici și de acolo au fost eronate”

Cântăreața a simțit nevoia să facă câteva dezvăluiri despre cum au stat de fapt lucrurile.

„Au fost percheziții la noi acasă, dar nu mascați, așa cum s-a spus la televizor. Nu au intrat cu forța, nici asta nu e adevărat, eu am deschis poarta. Deci, au fost la noi la percheziții, nu au găsit nimic, au luat puștile soțului meu că așa e normal, dar ele erau puse în dulapuri, la locul lor, pe perete cu cheie și lacăt, deci a fost totul în regulă, nu s-a întâmplat mai mult de atât. E trist că soțul meu s-a nimerit într-o zi în care s-a dus la stână, într-o zi în care a fost în mijlocul unor evenimente ce s-au întâmplat acolo, dar el și în ziua în care a spus la știri că a fost prins, noi cântam la zilele recoltei în Deva. Prea multe cuvinte adunate de aici și de acolo au fost eronate! S-a exagerat”, a povestit aceasta la Antena Stars.

Lena a mai povestit că a fost o percheziție total normală pentru un om care deține arme de vânătoare.

Citește și : Adriana Bahmuţeanu, despre posibila fiică a logodnicului ei: „Chiar dacă testul va ieşi pozitiv sau negativ”

„Soțul meu a fost reținut 24 de ore, este o procedură care e perfect normală, adică asta e. Nu m-a afectat situația, pentru că am știut că nu e așa. A fost o percheziție normală pentru un om care deține arme de vânătoare, care le deține perfect legal, plus că și eu am armă. M-a afectat momentul în care el a fost reținut, pentru că nu știam exact ce se întâmplă și eu eram la cântat. Asta a fost mai greu!”

Lena Miclăuș și soțul ei nu s-au suportat la început

Dacă acum dragostea plutește în aer, ei bine la început cântăreața nu l-a suportat pe soțul ei.

Eu am făcut primul pas. (…) Eu l-am cerut, pentru că că altfel aș fi rămas nemăritată. (…) Nu l-am suportat prima dată. Prima dată l-am văzut la o nuntă la niște verișori de-ai mei. El cânta acolo cu trupa și eu eram invitată. A trebuit să și cânt un program, eram la început de drum. (…) Când m-am dus pe scenă, m-a dus pur și simplu. Am luat microfonul și am cântat, fără să zic „Îmi dați voie? Bună ziua! Cine sunt eu”. El a crezut că eu sunt foarte figurantă. (…) Nu știam nici cum mă cheamă atunci, așa emoții aveam.”, a povestit Leena Miclăuș, la Antena Stars.

Citește și: Fulgy, din nou în faţa magistraţilor. Fiul Clejanilor, obligat să se trateze