Leo de la Strehaia, după ce a aflat că Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit: „Eu i-am dat 10.000 de euro şi nu am bătut-o”

Ceea ce a păţit Daniela Crudu în urmă cu câteva zile, şi anume că a fost snopită în bătaie de iubitul croat, a stârnit un cumul de reacţii, atât în rândul internauţilor, cât şi de la vedetele autohtone.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 14:59
Leo de la Strehaia, după ce a aflat că Daniela Crudu a fost desfigurată de iubit: „Eu i-am dat 10.000 de euro şi nu am bătut-o”

Leo de la Strehaia şi-a exprimat opinia, după ce a aflat de incidentul prin care a trecut fosta asistentă TV. Toată lumea ştie că relația dintre Daniela Crudu și Leo de la Strehaia a fost una presărată cu de toate. Cei doi s-au iubit pătimaș, dar au ajuns să-și spună adio după mai multe neînțelegeri, prințul Țiganilor fiind țepuit de brunetă cu nu mai puțin de 10.000 de euro!

Citeşte şi: Leo de la Strehaia a făcut accident vascular. Controversatul afacerist, dus de urgenţă la spital

„Eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o”

Prințul țiganilor a declarat că o femeie, indiferent cât de mult îți greșește, nu merită să fie bătută și tratată așa cum a fost tratată Cruduța. Şi lui i-a făcut foarte multe lucruri, însă nu a ales această cale şi nici nu o să facă asta vreodată.

Ăla e un huligan, Daniela Crudu nu merita așa ceva. Păi, să ne înțelegem: eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o, deși mi-a tras țeapă. Dar eu nu sunt o brută, eu nu bat femeile, mi se pare penibil ca un bărbat să bată o femeie, indiferent de i-ar fi făcut.

Faci scandal, te cerți, dar nu o bați. Daniela Crudu este o fată, pe cât de frumoasă, pe atât de simpatică. Ea merită un bărbat care să o răsfețe, să o țină ca pe o prințesă, nu unul care să o bată. E de neiertat ce i-a făcut el, Daniela Crudu are nevoie de un iubit care să îi pună pe tavă orice și-ar putea ea dori, nu să îi rupă nasul cu pumnii”, a spus Leo de la Strehaia.

Citeşte şi: Procurorii cer arestarea preventivă a lui Leo de la Strehaia şi a fiului său pentru înşelăciune. Ce au decis magistraţii

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. ”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-au furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

„Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

Citeşte şi: Sora lui Leo de la Strehaia şi-a făcut vilă cu turnuleţe şi şi-a luat maşină pe bani din fonduri europene