Lewis Hamilton despre accidentul lui Michael Schumacher: Totul se întâmplă cu un anumit motiv

Britanic Lewis Hamilton, campion mondial de Formula 1 în 2008, a declarat pentru Daily Telegraph că accidentul de schi căruia i-a căzut victimă Michael Schumacher va dezvălui cu adevărat caracterul legendarului pilot german.

13 mart. 2014, 13:12
Lewis Hamilton despre accidentul lui Michael Schumacher: Totul se întâmplă cu un anumit motiv

Lewis Hamilton are o optică bizară cu privire la accidentul de schi din 29 decembrie 2013, în urma căruia Michael Schumacher a intrat în comă.

Întrebat cu privire la situaţia în care se află Schumi de mai bine două luni, Hamilton a declarat tranşant: „Totul se întâmplă cu un anumit motiv„. Totodată, el a salutat vestea dată miercuri de agentul lui Schumacher, Sabine Kehm, că există mici semne încurajatoare cu privire la ieşirea din comă a neamţului, adăugând că „această experienţă va arăta cu adevărat caracterul şi profunzimea lui Schumi”.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, compătimit de un mare RIVAL: Vă spun eu ce s-a întâmplat

Hamilton, care pilotează pentru Mercedes, iar duminică va lua startul în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, a mai declarat: „Este o legendă în sport, a realizat atât de multe şi este un individ foarte motivat. Simt că toate lucrurile se întamplă pentru un anumit motiv. Cred că această experienţă va dezvălui, mai mult ca oricare alta, adevăratul său caracter şi profunzimea lui„.

Citeşte şi Familia lui Schumacher se pregăteşte de ce este mai rău: „Doar un miracol îl mai salvează”