LicArt, cel mai mare concurs din Romania!

Publicat: Marţi, 21 Ianuarie 2020 18:56 // Actualizat: Marţi, 21 Ianuarie 2020 18:56 // Sursa: romaniatv.net

Adevărul este că nu prea te poţi numi licean dacă nu ai trecut pe la LicArt! Iar vestea bună este aceea că începe a 19-a ediţie a celui mai mare concurs de arte - LicArt, coordonat de omul de cultură Radu Herjeu.

Dacă eşti licean, dacă îţi place să faci fotografii sau să scrii poezii, locul tău e la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni.

Tot ce ai de făcut este să intri imediat pe www.licart.ro şi să te înscrii. Ai şi motive: cele mai mari premii acordate în România (anul trecut ele au depăşit 15.000 de lei). Numărul de participanţi este foarte mare: anul trecut au fost peste 1500! Ai oportunitatea de a deveni cunoscut şi apreciat pentru talentul tău. În plus, site-ul concursului şi pagina de Facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni!

De asemenea, ai posibilitatea de a interacţiona cu tineri din toată ţara şi ai şansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creaţie! Şi, foarte important, poţi fi remarcat de una dintre personalităţile din domeniile fotografic şi literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii.

În această perioadă dificilă pentru cultură şi artă, LicArt rămâne un spaţiu de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi. Ideal ar fi să devii şi tu licartist, iar pentru asta trebuie să te înscrii în cea mai mare competiţie din România, la una sau la ambele secţiuni: Poezie şi Fotografie (categoriile alb-negru, portret şi diverse)!

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei!

Citeşte şi: Cea de-a 14-a ediţie a LicArt şi-a desemnat câştigătorii

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
competiţie festival fotografie licart poezie Radu Herjeu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H