Liceanul sancţionat cu nota 2 la purtare, după ce a ironizat o profesoară, a susţinut BAC-ul. Ce note a luat

Publicat: Miercuri, 01 Iulie 2020 14:22 // Actualizat: Miercuri, 01 Iulie 2020 14:24 // Sursa: romaniatv.net

Andrei Voicu, liceanul din Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu” sancţionat cu nota doi la purtare după ce şi-a ironizat profesoara de desen, a susţinut examenul de Bacalaureat şi a obţinut o notă bună, fără să meargă la meditaţii.

Foto: stiridebuzau.ro

Liceanul a fost la un pas de exmatriculare anul trecut, când şi-a ironizat profesoara de desen. Cu toate acestea, Andrei Vociu a încheiat acest ciclu al vieţii cu un rezultat bun la examenul de Bacalaureat, mai exact 8,76. Andrei a obţinut 9,55 la istorie, 8,75 la psihologie şi 8 la Limba şi Literatura Română.

Citeşte şi: Elevul sancţionat cu 2 la purtare pentru că a ironizat-o pe profesoara de desen a câştigat în instanţă

"Nu a făcut meditaţie la nicio materie. Andrei apreciază că la Română ar fi trebuit să fie notat mai bine şi va face contestaţie", spune Elena Voicu, mama lui Andrei.

Andrei Voicu şi-a propus să meargă la Facultatea de Psihologie, în Bucureşti. Va suporta în continuare povara sancţiunii, după ce Curtea de Apel Ploieşti a decis ca nota la purtare de pe primul semestru din clasa a X-a să rămână 2. Sancţiunea a fost dispusă pe data de 11 decembrie 2018, de Consiliul Profesoral.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul elevului sancţionat pentru că şi-a ironizat profesoara. Ce au decis judecătorii VIDEO

"Pentru tot comportamentul lui, 64 de profesori au votat propunerea care a venit în comisia de disciplină", declara atunci directorul Colegiului Naţional "B.P. Hasdeu", Ionel Banu.

Liceanul s-a ales cu scăderea notei la purtare după ce şi-a ironizat profesoara de desen pentru prestaţia şi vestimentaţia sumară dintr-un videoclip pe care aceasta l-a filmat în urmă cu mai mulţi ani. Andrei Voicu a scăpat de exmatriculare şi repetenţie după ce, pe semestrul al doilea, a primit nota 10 la purtare, ridicând la 6 media anuală.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andrei Voicu Buzău elev purtare Romania sancţiune
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H