Licoarea-minune care topește grăsimea din sânge și luptă împotriva cancerului! Conține o explozie de vitamine și vine cu beneficii incredibile pentru organimsul uman!

Sucul de roșii este o adevărată delicatesă pentru români, însă puțini știu cu câte beneficii vine pentru organism acest preparat ușor.

08 dec. 2021, 17:30
Licoarea-minune care topește grăsimea din sânge și luptă împotriva cancerului! Conține o explozie de vitamine și vine cu beneficii incredibile pentru organimsul uman!

Licoarea-minune care topește grăsimea din sânge!  Astfel, românii care au un nivel de coloesterol ridicat apelează adesea la medicamente, însă tratamentul trebuie susţinut şi de o dietă sănătoasă. De aceea, sucurile care au în componența lor fructe, legume și semințe sunt importante, sunt importante pentru că ajută la reglarea nivelului de colesterol.

Licoarea-minune care topește grăsimea din sânge! Coține o explozie de vitamine și vine cu beneficii incredibile pentru organimsul uman!

Roşiile au un conținut ridicat de licopen şi fibre, substanţe apreciate pentru că pot reduce nivelul de colesterol rău. Pentru prepararea acestei licori, de aproximativ, 150 de calorii, ai nevoie de patru-cinci roşii şi de o linguriţă rasă de sare. În plus, poţi adăuga şi o crenguţă de cimbru, pentru gust. Spală foarte bine roşiile cu apă rece, apoi pune-le în blender, cu sarea şi cu cimbrul. Bea câte un pahar cu suc cel puţin două săptămâni.

Ce vitamine conține:

Calorii: 41
Proteine: 2 grame
Fibre: 2 grame
Vitamina A: 22% din valoarea zilnică necesară
Vitamina C: 74% din valoarea zilnică necesară
Vitamina K: 7% din valoarea zilnică necesară
Tiamină (vitamina B1): 8% din valoarea zilnică necesară
Niacină (vitamina B3): 8% din valoarea zilnică necesară
Piridoxină (vitamina B6): 13% din valoarea zilnică necesară
Acid folic (vitamina B9): 12% din valoarea zilnică necesară
Magneziu: 7% din valoarea zilnică necesară
Potasiu: 16% din valoarea zilnică necesară
Cupru: 7% din valoarea zilnică necesară
Mangan: 9% din valoarea zilnică necesară

Studiile au arătat că o dietă bogată în roşii şi suc de roşii reduce riscul apariţiei bolilor cronice. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre apariţia bolilor de inimă, factorii de risc precum hipertensiune, colesterol crescut sau arteroscleroză fiind scăzuţi.

Citește și: Băutura care îţi face un sistem imunitar de fier. Oricine o poate face în casă cu doar câteva ingrediente
Pentru că are un nivel crescut de nutrienţi benefici şi antioxidanţi, în numeroase studii s-a demonstrat că sucul de roşii luptă împotriva anumitor tipuri de cancer- cancerul de prostată şi cancerul de piele se numără printre acestea.

Citește și: Video epocal! Traian Băsescu te învață sa bei whisky după „rețeta” lui ca să nu te îmbeţi! Patru cuburi în pahar şi băutura doar cât să plutească! Asta e diferenţa dintre unul care ştie să bea şi unul care bea ca prostul!”