Lidia Buble a izbucnit în lacrimi după despărţirea de Răzvan Simion. Mesajul postat pe Internet: „Pot eu oare s-o iau de la început?”

Lidia Buble şi Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Prezentatorul a fost cel care a făcut public anunţul despărţirii, iar vedeta nu a dorit să comenteze în niciun fel. Chiar dacă pozează şi se filmeză în ipostaze, unde pare extrem de fericită, se pare că artista suferă foarte mult.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 13:21
Lidia Buble a izbucnit în lacrimi după despărţirea de Răzvan Simion. Mesajul postat pe Internet: „Pot eu oare s-o iau de la început?”

Zilele trecute, Lidia s-a arătat extrem de emoționată pe Instagram, iar asta pentru că, susține ea, se simte foarte bine acasă, mai cu seamă că a sărbătorit-o și pe mama ei, a cărei zi de naștere a fost recent. În timp ce povestea fanilor săi ce face acasă, cântăreața nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Lidia Buble A RĂBUFNIT după despărţirea de Răzvan Simion. Pe cine şi-a vărsat NERVII

E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit. Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”, a spus Lidia Buble, printre lacrimi, pe Instagram.

Propunerea indecentă cu care Lidia Buble l-a despărţit de soţie pe Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan au format un cuplu timp de cinci ani, dar acum au decis să meargă pe drumuri separate. Puțini, însă, sunt cei care știu cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. 

Atunci când s-au cunoscut Răzvan Simion era căsătorit cu Diana, femeia cu care are și doi copii. Așa că, timp de un an, cei doi ar fi trăit o poveste interzisă. Cea care și-ar fi dorit cu ardoare să se concretizeze relația ar fi fost Lidia Buble.

Toate informațiile apărut sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună„, a declarat o sursă apropiată „matinalului” pentru Libertatea.

Lidia Buble, prinsă cu minciuna! Adevărul despre relaţia cu Răzvan Simion

După câteva luni, Răzvan Simion s-ar fi întors la soție, dar nu pentru mult timp: „Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta. Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. – colega lui de la „Neatza”), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea„.