Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez. Clipele șocante prin care a trecut artista: „Nu înțeleg care era supărarea”

Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez. Vedeta a plecat în vacanță alături de două dintre surorile ei, cu Estera și Dana. Totul a decurs foarte bine până când au ajuns la un local, să ia masa. Acolo, artista a avut parte de clipe șocante, când o femeie a început să arunce cu diverse în ea.

09 aug. 2023, 20:00
Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez. Clipele șocante prin care a trecut artista: „Nu înțeleg care era supărarea”
Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez

Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez. Artista stătea la masă și s-a ridicat pentru puțin timp, iar la un moment dat, o franzelă i-a trecut pe lângă cap. Nu a durat mult, iar mai apoi a simțit un jet pe picioare.

Artista a rămas șocată când și-a dat seama ce se întâmplă. Se pare că o femeie a aruncat în ea cu o chiflă și cu două pahare de șampanie. Deși cel mai probabil voia să îi dea ori în față, ori pe haine, însă nu a nimerit-o.

Citește și: Lidia Buble, în culmea fericirii! Iubitul său milionar cu 30 de ani mai în vârstă i-a pus inelul pe deget

Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez

Lidia Buble spune că după întreaga experiență a fost de-a dreptul șocată. Totodată, s-a simțit extrem de rușinată mai degrabă pentru femeia respectivă, pentru că nu a înțeles de ce a recurs la un asemenea gest.

Oameni buni, ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, eu sunt șocată. Stau, stau, stau, și-mi trece o franzelă, o pită, o chiflă pe lângă cap.  Mai stau un pic și simt un jet pe picioare, ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean de apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. 

(…). Ne uităm și vedem pe una în spate, ce mare satisfacție pe ea că o dat cu chifla, sau ce era aia, și cu două pahare de șampanie spre mine. Ea, de fapt, își dorea să-mi dea în față sau pe haine, dar nu m-a nimerit decât pe picioare. Noi și tot restaurantul am rămas șocați. Tot restaurantul se uita la femeia aia, nu înțelegea nimeni reacția ei.

Boală grea gelozia asta. Îmi era rușine de rușinea ei. Rămâi șocat să vezi oameni care recurg la astfel de gesturi din gelozie. Nu înțeleg care era supărarea ei. Și în Saint-Tropez, și într-un loc foarte bine cotat. Fără cuvinte am rămas”, a povestit Lidia Buble.