Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion. Anunțul făcut de artistă: „Sunt fericită, răsfățată și iubită”

Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion. Artista trăiește o poveste de dragoste foarte discretă alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau, o relație pe care vedeta a decis să nu o expună publicului larg, din mai multe motive, pe care le-a dezvăluit mai jos.

22 iul. 2023, 14:34
Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion. Anunțul făcut de artistă: „Sunt fericită, răsfățată și iubită”
Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion.

Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion. Viața personală a vedetelor a fost întotdeauna un subiect de interes pentru fani, cu atât mai mult cu cât o țin privată și nu o expun. Aceeași situație este și în cazul cântăreței, care a preferat să-și păstreze relația departe de ochii publicului.

Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion

Recent, a fost la emisiunea „2 Matinali și Jumătate” de la Digi FM și a dezvăluit, mai pe ocolite, motivele pentru care nu mai dorește să discute deschis despre relația sa actuală.

Cu toate acestea, Lidia Buble a admis că în viața ei există un bărbat special care o face foarte fericită. „Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”, a spus dezvăluit cântăreața.

Citește și: Lidia Buble, peripeții în vacanță. Ce i s-a întâmplat vedetei chiar de ziua ei: „30, dacă așa vii, du-te înapoi de unde ai venit”

Lidia Buble, adepta dietei vegetariene și a masajului cu bambus

Lidia Buble a dezvăluit că sportul și o alimentație sănătoasă sunt cheia succesului său atunci când vine vorba de siluetă. Cântăreața spune că este o persoană activă și că ziua ei începe cu o rutină de îngrijire facială.

Artista iubește masajele cu bambus și le include în programul ei de îngrijire personală. Aceasta a început să facă din nou antrenamente în sala de sport, lucru care o ajută să aibă o formă fizică deosebită.

De mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus.

Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casă (primiți de la mama mea).În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau… jeleuri!”, a declarat Lidia Buble.