Lidia Buble are probleme grave de sănătate: „Am o durere cruntă”

Lidia Buble are probleme grave de sănătate, după cum chiar ea a anunţat pe reţelele de socializare. Vedeta are dureri crunte şi face injecţii, din cauza unei probleme pe care o are la gât. Acum, artista se află în pauză vocală şi a împărtășit cu prietenii săi virtuali momentele dificile prin care a trecut.

28 ian. 2021, 17:25
Lidia Buble are probleme grave de sănătate: „Am o durere cruntă”

Lidia Buble are probleme grave de sănătate. Dacă pe plan profesional lucrurile merg foarte bine, se pare că Lidia Buble nu stă prea bine la capitolul sănătate. Recent, vedeta a avut nevoie de îngrijirile medicilor, iar după câteva controale doctorii i-au recomandat blondinei un tratament pe care îl are de urmat o perioadă mai lungă de timp.

Citeşte şi: După cine suferă Lidia Buble? Artista postează mesaje de dor pe rețelele de socializare

Lidia Buble are probleme grave de sănătate

M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. Ca asta n-am avut niciodată… este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă.

Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!”, a transmis Lidia pe pagina sa de Instagram.

Lidia Buble: „Încă îl mai iubesc pe Răzvan”

Lidia Buble rupe tăcerea despre Răzvan Simion, după câteva luni bune de la despărţire. Cei doi şi-au încheiat povestea de dragoste, care a durat cinci ani, iar artista nu a făcut nicio declaraţie pe acest subiect până acum, când a dezvăluit că încă îl mai iubeşte pe moderatorul de la Neatza.

Artista îşi exprimă sentimentele faţă de cel cu care s-a iubit. Blondina a recunoscut că ţine foarte mult la vedeta Antenei, însă ca prieten. Totodată, prezentatorul este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.