Lidia Buble, condamnată la închisoare. Artista a primit o pedeapsă de un an

Lidia Buble a fost condamnată la închisoare cu suspendare, timp de un an de zile. După ce a fost acuzată de dare de mită către o poliţistă, a făcut acord de recunoaștere cu procurorii și e dispusă să facă muncă în folosul comunității. 

17 nov. 2022, 16:34
Lidia Buble, condamnată la închisoare. Artista a primit o pedeapsă de un an
Lidia Buble a fost condamnată la închisoare

Lidia Buble, condamnată la închisoare. Anul trecut, cântăreaţa a fost oprită în trafic de polițiști și a încercat să dea mită pentru a scăpa de penalizare. Aceasta a ales acordul de recunoaştere pentru a scăpa de puşcărie, fiind de acord sa presteze muncă în folosul comunităţii, iar magistraţii au rămas în pronunţare.

Lidia Buble, condamnată la închisoare

În urmă cu puţin timp, judecătorii tribunalului Bucureşti s-au pronunţat, iar Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. În tot acest timp, cântăreaţa trebuie să respecte anumite reguli, printre care să facă muncă în folosul comunităţi, iar dacă nu va respecta aceste condiţii, poate ajunge după gratii.

Artista a recunoscut că a dat şpagă, însă poliţista zice că n-a luat!  Lidia Buble le-a povestit judecătorilor că poliţistii ar fi insistat să dea bani pentru a evita amenda şi un posibil dosar penal.

Lidia Buble, condamnată la închisoare. „Mi-au bătut în geam poliţiştii, eu stăteam la semafor, mi-a cerut bani poliţistul ca să mă lase să plec, am fost şi la telefon instigată, m-au băgat pe bancheta din spate. Am scos 900 de lei, m-am aşezat în dreapta şi mi-au făcut semn să pun banii în locul acela în care se pun paharele”, a declarat Lidia Buble.

Citeşte şi: Lidia Buble este în doliu. A făcut anunţul cu lacrimi în ochi: „Urla de durere, era ceva înfiorător”

Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cântăreaţa a acceptat provocarea unui show care se anunţa foarte dur şi a reuşit să facă faţă cu brio provocărilor din Republica Dominicană, acolo unde a stat o săptămână.

Înainte de plecarea în jungla din Dominicană, Lidia Buble a semnat un contract, potrivit căruia ar fi încasat 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Astfel, pentru cele patru săptămâni de competiție, cântăreața ar fi plecat acasă cu 20.000 de euro, fiind una dintre cele mai bine plătite vedete din emisiune, scrie Cancan.ro.

Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a spus Lidia Buble.