Lidia Buble s-a îndrăgostit?! Mesajul care a pus fanii pe jar

Lidia Buble şi-a pus fanii pe jar cu ultima postare pe Instagram. La nici două luni de la despărțirea de Răzvan Simion, artista a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare. Aceasta a postat la descrierea unei fotografii un mesaj care i-a indus în eroare pe urmăritori. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 09:56
Lidia Buble s-a îndrăgostit?! Mesajul care a pus fanii pe jar

„Îndrăgostită nebun de un străin… #ochiiaiaverzi”, a scris cântăreața.

La prima privire, pare că Lidia Buble a trecut repede peste relaţia de cinci ani cu prezentatorul TV, Răzvan Simion, însă mesajul nu este decât unul dintre versurile noului său hit. Chiar şi aşa, mesajul piesei poate da de gândit. 

„Îndrăgostită nebunește sau îndrăgostită de un străin nebun?/ Ce strain?”, a comentat unul din fanii cântăreţei. 

Citeşte şi: Răzvan Simion, la tribunal după despărţirea de Lidia Buble. Lovitură teribilă pentru vedeta de la Antena 1

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, zic sursele pentru Playtech.