Lidia Buble şi Răzvan Simion, MOTIVUL DESPĂRŢIRII. Prezentatorul TV, surprins la uşa unei FEMEI MISTERIOASE

Răzvan Simion și Lidia Buble au o relaţie de cinci ani, iar de curând au început să apară mai multe informații din care reiese faptul că s-ar fi despărţit. Cele două vedete nu mai locuiesc împreună, iar acest lucru nu este pus doar pe seama pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 11:39
Lidia Buble şi Răzvan Simion, MOTIVUL DESPĂRŢIRII. Prezentatorul TV, surprins la uşa unei FEMEI MISTERIOASE

Lidia Buble și Răzvan Simion au devenit din ce în ce mai distanţi în această perioadă.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a explicat Lidia Buble de ce a ales să se mute alături de părinţi.

Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

Recent au apărut și mai multe detalii legate de o eventuală despărţire. Răzvan Simion a fost surprins la ușa unei frumoase roșcate, aducându-i prânzul. Momentan nu există informații clare despre aceasta. Totodată, Lidia Buble nu vrea să dea deloc detalii despre viața ei personală, cu toate că la începutul pandemiei vedeta declara că s-ar putea să iasă cu un copil din toată această criză.

Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, povestea cu ceva timp în urmă Lidia Buble.