Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus ADIO? Detaliile care dau de gol despărţirea celor doi

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a trecut multe hopuri, de fiecare dată devenind tot mai puternică. Însă, de ceva vreme, se tot vorbeşte de o posibilă despărţire, iar semnele sunt tot mai evidente că aceasta s-ar fi produs.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 09:14
Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus ADIO? Detaliile care dau de gol despărţirea celor doi

De ceva timp, Lidia și Răzvan nu au mai postat nicio poză împreună și nici nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, cântăreaţa şi-a adus una dintre surori, să stea cu ea acasă. Cele două se filmează mereu şi postează filmuleţe pe Instagram.

Citeşte şi: Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

Lidia continuă să pozeze într-o persoană fericită și plină de entuziasm, iar Răzvan îi urmează îndeaproape exemplul.

Ce spunea Lidia Buble despre copii 

În urmă cu ceva timp, blondina a fost invitată într-o emisiune TV și întrebată dacă la finalul carantinei are de gând să le facă o surpriză tuturor și să devină mămică. Lidia Buble a mărturisit că speră la acest lucru și a argumentat că petrece mult timp alături de Răzvan și că nu este deloc un scenariu exclus!

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.

Motivul pentru care a plecat la părinţi

În urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble a plecat din casa în care locuia cu Răzvan Simion şi a mers să stea cu părinţii. Aceasta a publicat mai multe fotografii în care apare alături de surorile sale din Deva, iar din acest motiv tot felul de zvonuri au început să apară.

Se pare că motivul pentru care a luat această decizie este starea de sănătate a tatălui său, în ultimele două luni nu s-a simţit prea bine.

Citeşte şi: Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de doua luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a declarat Lidia Buble.

Chiar dacă au apărut zvonuri conform cărora relația dintre frumoasa artistă Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion s-ar fi încheiat, aceasta menționează că sunt mai fericiți ca oricând.