Lidia Buble are motive să fie supărată. Răzvan Simion, gesturi tandre cu o colegă

Nu au confirmat oficial că au o relaţie, dar nici nu au infirmat, însă Lidia Buble şi Răzvan Simion nu se dezlipesc în nicio seară unul de celălalt. Cu toate acestea, însă, Răzvan Simion a fost prins de către paparazzi de la Click! în compania altei blonde celebre.

RomaniaTV.net
09 sept. 2015, 10:46

Paparazzii l-au surprins pe Răzvan Simion, în urmă cu câteva zile, ieşind din locuinţa Lidiei Buble şi îndreptându-se spre o altă destinaţie. Mai exact, Răzvan Simion a mers acasă la colega sa Flavia, pe care a ajutat-o să îşi rezolve câteva probleme.

În afară de emisiunea care l-a consacrat, „Neaţa cu Răzvan şi Dani”, matinalul mai filmează şi pentru “X Factor”, unde este din nou coleg cu Flavia.

Răzvan Simion nu a putut să nu o ajute pe colega sa, aşa că a luat-o pe aceasta din faţa blocului ei şi a dus-o la un salon de înfrumuseţare din zona Victoriei. Între timp, el a plecat la studio şi apoi s-a întors să-şi recupereze colega proaspăt aranjată, urmând ca în final cei doi să se întoarcă la studioul în care se înregistrează emisiunea.

Citeşte şi  Lidia Buble DEZVĂLUIE secrete din relaţia cu Răzvan Simion