Lidia Fecioru dezvăluie ceaiul minune care crește imunitatea și scade glicemia: „Se face cură cam trei luni de zile”

Lidia Fecioru a dezvăluit in nou leac minune, cu multiple beneficii pentru organismul uman. Nu este atât de cunoscut la noi în țară.

28 ian. 2024, 14:08
Lidia Fecioru dezvăluie ceaiul minune care crește imunitatea și scade glicemia: „Se face cură cam trei luni de zile”
Ceaiul minune recomandat de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac pentru sănătate și pentru rezolvarea mai multor probleme. Este vorba despre ceva care nu este foarte explorat la noi în țară, potrivit specialistei, care a dezvăluit că acest tratament poate fi procurat gratuit, din natură. În caz contrar, dacă nu-l găsești, poți apela la magazinele de specialitate.

„Vreau să vă dau un leac interesant. Deşi la noi în România nu prea am văzut păduri de mesteacăn, dar unde vedeți mesteceni foarte mulți, opriți-vă acolo. Se numește Chaga, este o ciupercă care crește pe mesteacăn. Dar ea se găseşte şi în plafar.

Această ciupercă este maro închis la culoare pe mesteacăn, dar înăuntru e maro deschis.  Luați-o, mărunțiți-o bucățele mai mici, cam cât stafida să fie, încercați să le puneți la uscat și faceți ceai din ele. E foarte bun pentru tot ce înseamnă ciuperci, de exemplu ciuperci la picioare. Acolo se foloseşte pe post de comprese. Mai exact, se face ceai și se pun comprese cu el”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Citește și: Ingredientul banal care elimină grăsimea de pe abdomen. O singură lingură adăugată în cana cu ceai poate face minuni

Lista beneficiilor acestui ceai este mult mai lungă față de ce ai citit mai sus, întrucât, după spusele Lidiei Fecioru, acesta poate face minuni și în cazul persoanelor care vor să-și scadă glicemia, care vor o imunitate mai mare, dar și pentru orice tipuri de dermatite. Cu toate acestea, există și un semnal de alarmă, când vine vorba de administrarea lui, întrucât unor persoane le este strict interzis să-l bea.

„Ceaiul băut din ciuperca Chaga, de mesteacăn, este foarte bun pentru dermatite atopice, unde de multe ori n-ai niciun fel de tratament. 

E foarte bun pentru scăderea glicemiei, e foarte bun pentru imunitate, e foarte bun pentru tot ce înseamnă dermatite, pentru curățarea sângelui şi antiviral. Cel mai important: este interzis de băut copiilor până în 18 ani, femeilor care alăptează și celor însărcinate”, a continuat Lidia Fecioru.

Citește și: Condimentul din bucătărie care opreşte tusea. Lidia Fecioru: „Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat”

Specialista a oferit și două alternative prin care te poți bucura de beneficiile acestui leac.

„Dacă vrem să-l folosim profilactic, se pun 1-2 lingurițe de bucățele de ciupercă de mesteacăn Chaga în ceainic, se toarnă un pahar de apă și se lasă acoperit de 5-10 minute.

Dacă vrem să îl folosim ca un tratament, facem în felul următor: într-un termos de un litru, punem 3-5 linguri de bucăţele de ciupercă, îl umplem cu apă fierbinte și-l lăsăm 6-10 ore. Abia după aceea începem să-l bem. Se bea așa câte 150 de mililitri de trei ori pe zi. 

După ce am terminat cantitatea, putem să repetăm. Se face această cură cam trei luni de zile, apoi trei luni de zile pauză”, mai spune ea.