Lidia Fecioru dezvăluie leacul minune care vindecă și calmează tusea: ”Este aur curat”

În această perioadă ne aflăm în plin sezon gripal, iar virozele și răceala nu ne iartă. Cu toate acestea, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne dezvăluie un leac ieftin și eficient pe care îl avem cu toții în casă și care ne va ajuta să scăpăm de tuse.

12 dec. 2022, 10:12
Lidia Fecioru dezvăluie leacul minune care vindecă și calmează tusea: ”Este aur curat”
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru dezvăluie leacul minune care vindecă și calmează tusea:”Este aur curat”. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine în ajutorul celor care în această perioadă se confruntă cu tuse și răceală și dezvăluie un nou leac care ne va ajuta să trecem cu bine acest sezon.

Citește și Lidia Fecioru, despre alimentul minune care distruge infecțiile: „Această legumă face minuni, e verificat de mine, e miraculoasă”

Lidia Fecioru dezvăluie leacul minune care vindecă și calmează tusea:”Este aur curat”

Bioenergoterapeutul spune că această băutură calmează și vindecă instant tusea. Aceasta este extrem de simplu de preparat și poate fi consumată atât de adulți, cât și de copii.

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse.

Luăm o ceaşcă de lapte, pune o linguriţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Dulceața de ceapă, leac pentru tuse
În altă ediție a emisiunii de pe Antena 1, Lidia Fecioru a prezentat un alt leac, tot pentru tuse. De data aceasta însă, este vorba despre dulceața de ceapă , care te scapă de tuse în doar câteva zile.

„Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie.

Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena3 CNN.

Ceapa este „ucigaşul infecţiilor”

Lidia Fecioru

spune că ceapa este ”ucigașul infecțiilor” și că leacurile care conțin această legumă fac minuni.

„Ceapa vindecă foarte bine, pentru că de la ea scade temperatura, ajută dacă doare urechea, dacă tuşim foarte tare.

Practic, ceapa este ucigaşul infecţiilor, aşa i se spune.

Dacă copiii fac otită, mai ales în această periodă, luăm mijlocul din ceapă, dar nu tăiem capătul, ca să nu se desfacă, tăiem pe jumătate şi îl introducem peste noapte în ureche.

Pot face asta şi cei mari, atunci când au nevoie.Atenţie! Bucăţica de ceapă nu trebuie să intre adânc în ureche. Sau, ca să fim mai siguri, putem da ceapa prin maşina de tocat, o punem într-o bucăţică de tifon şi apoi turnăm o picătura în ureche, prin acel tifon.

Este verificat de mine, e miraculoasă ceapa”, a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, la Antena3.ro.

Bioenergoterapeutul a mai dezvăluit un remediu cu ceapă, despre care spune că îi va ajuta cu siguranță pe cei care răcesc să scape de virus.

”Se amestecă ceapa, cu miere, o linguriţă de oţet, se pun în tifon şi se ţin la nivelul gâtului. A doua zi, rupe tusea. Practic, face minuni ceapa”, mai susţine Lidia Fecioru.

Citește și Ce băutură să consumi pentru a nu merge des la toaletă. Lidia Fecioru ne dezvăluie secretul pentru o vezică urinară sănătoasă