Lidl aduce la raft opt produse premiate la nivel internaţional

Lidl a inclus recent în oferta sa opt sortimente de brânză, premiate la nivel internațional. Aceste produse se regăsesc pe rafturile magazinelor din mai multe țări din Europa și au prețuri accesibile.

18 feb. 2023, 14:20
Lidl aduce la raft opt produse premiate la nivel internaţional

Fanii lactatelor se vor bucura, fără îndoială, deoarece, pe lângă sortimentele tradiţionale de brănză, de vacă, de oaie, de capră, cu sau fără mucegai sau cele cu mirodenii, Lidl a adus la raft şi opt produse absolut speciale, din aceeaşi categorie.

La nivel internațional există concursuri care premiază cele mai bune sortimente de brânză, ia opt dintre acestea au fost incluse în oferta Lidl. Aceste brânzeturi au fost premiate la ediția 2022 a World Cheese Awards (WCA) și la International Cheese & Dairy Awards (ICDA), considerate Oscarurile brânzeturilor.

Brânzeturile premiate, toate produse în Spania, provin din mărcile proprii Roncero, Deluxe și din vasta selecție premium „La Queseria de Lidl”.

World Cheese Awards 2022 a avut loc în noiembrie în Țara Galilor și a sărbătorit cea de-a 34-a ediție. La competiția de anul trecut au participat peste 4.000 de soiuri de brânză din 40 de țări diferite. Trei tipuri de la fabrica de brânzeturi Lidl au fost premiate în cadrul WCA.

Prima dintre acestea este brânza maturată Pedro Ximénez wedge, o brânză care a primit medalia de aur la World Cheese Awards în 2021. Această brânză maturată timp de 8 luni are un preț de 2,09 euro pentru o bucată de 100 de grame.

În competiția de anul trecut și ca o noutate în supermarket, au fost doi câștigători: pană de brânză mixtă maturată „Roncero” (bronz la WCA și cu un preț de 2,39 euro) și brânza proaspătă tradițională de capră „Roncero” (argint la WCA și cu un preț de 1,85 euro).

Citeşte şi: Ce se întâmplă dacă torni oțet în chiuveta de la baie. Rezultatul o să te uimească

Câștigătorii la Premiile internaționale pentru brânzeturi și produse lactate
Pe de altă parte, International Cheese & Dairy Awards, cu o tradiție îndelungată în Regatul Unit, evaluează peste 5.500 de produse în fiecare an și a anunțat în luna iunie rezultatele din 2022.

Au fost premiate cinci brânzeturi produse de Lidl. Brânza de oaie cu trufe a câștigat argintul la ICDA, precum și bronzul la WCA. Acest sortiment are un preț de 2,59 euro.

Două brânzeturi au obținut medalia de aur în cadrul ICDA: brânza de oaie cu jalapeno (3,99 euro) și brânza de oaie cu mojo picon (3,99 euro).

Un alt câștigător a fost brânza de oaie cu usturoi negru, care a obținut o medalie de argint și costă 2,49 euro. Din sortimentul de Crăciun „Deluxe” și nou pentru 2022, Lidl a introdus brânza de oaie maturată cu măsline negre, premiată cu bronz la IDCA, la prețul de 3,99 euro.

Citeşte şi: Chec pufos cu cacao. Reţeta simplă pentru un desert care îi va cuceri atât pe cei mici cât și pe cei mari. Trebuie neapărat să o încerci