Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite. Cele mai tari gadgeturi se află acum la preţuri de nimic

Lidl vine cu oferte de neegalat în săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Cele mai tari gadgeturi pot fi acum cumpărate la preţuri de nimic în toate magazinele Lidl.

17 ian. 2022, 10:58
Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite. Cele mai tari gadgeturi se află acum la preţuri de nimic

Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite. Doar în săptămâna 17-23 ianuarie poţi găsi cele mai interesante dispozitive electronice la preţuri avantajoase, în toate magazinele retailerului din România.

Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite

Începând de luni, 17 ianuarie, proiectorul LED portabil, cu acumulator și funcție de baterie externă este disponibil în toate magazinele LIDL din ţară. Acesta costă doar 119 lei și oferă mai multe moduri de funcționare: luminozitate maximă, mod economic 50%, semnal SOS și lumină roșie intermitentă.

Citeşte şi Produsul care se dă GRATUIT la LIDL. Surprize mari pentru români la început de an

Proiectorul LED include două porturi USB și are indicator pentru nivelul de încărcare a bateriei. Acesta are putere de 20 W și dispune de picior rabatabil, magnetic. Intensitatea fluxului luminos maximă oferită este de 2.000 de lumeni. Capacitatea acumulatorului este de 3.500 mAh.

La ofertă este şi setul de tastatură şi mouse Rapoo X3500. Ambele dispozitive sunt modele wireless și funcționează pe baterii. Senzorul de pe mouse-ul are o rezoluție de 1.000 DPI. Pachetul costă săptămâna aceasta doar 129 de lei. Conectarea la calculator se face prin intermediul unor receivere de 2.4 GHz.

Tastatura are suport pentru palmă cu suprafața anti-alunecare, 13 taste multimedia și poate funcționa până la 9 luni cu un set de baterii.

Pe lângă aceste dispozitive, de reduceri vor beneficia mai multe produse tradiţionale româneşti. De exemplu, 100 de grame de muşchi file de porc de la „Cămara noatră” costă mai puţin cu 28 la sută, preţul fiind de doar 3,49 de lei. 150 de grame de Smântână din lapte de bivoliţă cu 25 la sută grăsime costă 2,99 de lei. Caserola de 250 de grame de roşii cherry costă începând cu 17 ianuarie doar 2,99 de lei.

Pe lângă ofertele disponibile în noul catalog, clienţii fideli Lidl pot beneficia de alte reduceri datorită cardurilor LIDL PLUS.

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Acestea se află situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!


loading...
Partenerii noștri