LIDL, avalanşă de oferte în toate magazinele din ţară. Cele mai tari produse le găseşti la preţuri de nimic

LIDL anunţă oferte imbatabile la cele mai tari produse electronice. Începând de luni, 4 iulie, românii pot cumpăra cele mai interesante gadgeturi la preţuri imbatabile.

01 iul. 2022, 16:35
LIDL, avalanşă de oferte în toate magazinele din ţară. Cele mai tari produse le găseşti la preţuri de nimic

LIDL, avalanşă de oferte în toate magazinele din ţară. Retailerul anunţă preţuri mici la o gamă variată de gadgeturi.

LIDL, avalanşă de oferte în toate magazinele din ţară. Profită de cele mai mici preţuri la cele mai tari gadgeturi

Citeşte şi Oferte bombă la LIDL. Bere blondă gratis și pulpe dezosate de pui în oferta pentru săptămâna aceasta. Preţuri avantajoase pentru toate buzunarele

Începând de săptămâna viitoare, LIDL vine cu o ofertă specială pentru cei pasionaţi de vlogging sau streaming online. De exemplu, lampa pentru smartphone va putea fi găsită de luni în toate magazinele retailerului din ţară. Aceasta va costa doar 90 de lei şi va oferi 10 niveluri de iluminare. Lampa include 114 LED-uri, care pot afișa 15 culori.

De asemenea, sunt veşti bune şi pentru copii. De luni revin în oferta LIDL consolele video Lexibook. Dispozitivul are ecran LCD color cu diagonala de 1,8” (4,6 cm), permite ajustarea volumului, include 150 de jocuri (arcade, logică, acțiune etc.) și va fi disponibil în mai multe variante de culori. Consola funcţionează cu 3 x baterii de tip AAA şi este recomandată copiilor cu vârste mai mari de 3 ani. Aceasta costă doar 100 de lei.

Nici gospodinele nu au fost uitate. LIDL vine cu o ofertă specială la Aspiratorul SilverCrest cu acumulator.  Îl veţi găsi începând de luni, 4 iulie, în toate magazinele retailerului la preţul de 139 de lei. Acesta poate fi folosit pentru curățarea de tastaturi, interioare de PC-uri sau mufe și sloturi. Capacitatea de colectare maximă este de 100 ml.

Potrivit producătorului, acumulatorul are o capacitate de 2.000 mAh şi oferă o autonomie de până la 15 minute.  Aspiratorul portabil va beneficia de garanție de 3 ani și va fi disponibil în culorile alb și negru.

Lidl a intrat pe piața din România în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.

Citeşte şi Oferte bombă la LIDL. Produsul de sezon pe care se va bate toată lumea de mâine. Costă cât un pepene mare!