Lidl România vine cu oferta anului. Dă gratuit un BMW X4! Ce trebuie să facă românii pentru a intra în posesia lui!

Lidl România sparge orice barieră și vine cu o ofertă imbatabilă. Marele retailer scoate la bătaie un BMW X4, în cadrul unei promoții la care pot participa toți clienții.

18 nov. 2021, 09:32
Lidl România vine cu oferta anului. Dă gratuit un BMW X4! Ce trebuie să facă românii pentru a intra în posesia lui!

Lidl România vine cu oferta anului. LIDL România publicase detalii cu privire la această oportunitate de acum o săptămână. Pe lângă BMW X4, românii pot câștiga și alte premii, ca parte a unui concurs care se desfășoară între 15 noiembrie 2021 și 2 ianuarie 2022.

Lidl România vine cu oferta anului. Dă gratuit un BMW X4! Ce trebuie să facă românii pentru a intra în posesia lui!

LIDL România oferă separat de mașină BMW X4 și cinci telefoane iPhone 12 Pro, sau două vacante de lux în Maldive. Șansele de a primi un cadou unic la început de an sunt extrem de mari și nu trebuie să ratați această promoție specială pe care lanțul de supermarket-uri o desfășoară.

Pentru a participa trebuie doar să cumpărați produse în valoare de 100 de LEI din oricare dintre magazinele LIDL România din toată țara, însă e important ca printre ele să se afle și un produs din gama Deluxe.

Tot ce trebuie să faci este să însci bonul de cumpărături în cadrul website-ului, sau prin SMS, pentru a putea fi luat în considerare în vederea extragerii premiilor. Dacă nu urmați acest pas, atunci LIDL România nu vă va oferi șansă de a putea căștiga oricare dintre premiile care fac parte din promoție, deci nu veți putea căștiga acel BMW X4, telefoanele iPhone, sau vacantele în Maldive.

Lidl a reușit anul acesta să aducă pe piața românească încă 33 de magazine noi, până acum fiind inaugurate 32. Încă o unitate va fi deschisă pe 18 noiembrie, la Baia Mare, ceea ce face ca, înainte de decembrie, compania să fi repetat deja istoria din 2020 când a tăiat panglica de 33 de ori, ajungând la o rețea de 289 de supermarketuri.

Povestea Lidl:

În anul 2011, au deschis primele magazine Lidl în România. De atunci, au ajuns în topul retailerilor din România și s-au adus contribuția la dezvoltarea economiei locale. În prezent, au aproximativ 10.000 de angajați, peste 300 de magazine și 5 centre logistice. Încă de la începuturile business-ului lor, în Germania în anilor 1930, obiectivul loe a fost să ofere calitate și prospețime la cel mai bun preț.

Sunt mândri că sunt un discounter.

Nu doar experiența de cumpărături la Lidl este una simplă, dar și colaborarea cu angajații și furnizorii este una foarte clară. Cheia succesului lor se bazează pe un sistem de magazine standardizate – fiind, însă, în permanență conștienți de responsabilitatea lor față de angajați și mediu.

Citește și: Pârtie la raft! Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Nu rata oferta de joi!