LIDL, surprize mari în toate magazinele. Noi produse senzaţionale se află de luni pe rafturi. E bătaie pe ele

LIDL anunţă surprize mari în toate magazinele, la început de săptămână. Noi produse senzaţionale se află de luni pe rafturi, la preţuri imbatabile.

14 feb. 2022, 09:02
LIDL, surprize mari în toate magazinele. Noi produse senzaţionale se află de luni pe rafturi. E bătaie pe ele

LIDL, surprize mari în toate magazinele. Retailerul german a pregătit noi surprize pentru clienţii din România. De luni, 14 februarie, pe rafturile magazinelor se vor afla noi produse.

LIDL, surprize mari în toate magazinele

Retailerul german vine cu veşti bune pentru clienţii români. Începând de luni, în toate magazinele LIDL din ţară se vor regăsi produsele în stil alpin.

Citeşte şi Lidl introduce raţionalizarea unor alimente de bază. Măsuri de ultima oră în Ungaria după decizia Guvernului de plafonare a unor preţuri

Retailerul încearcă să le ofere clienţilor români cele mai bune produse. De data aceasta, Lidl aduce pe mesele romanilor mai multa varietate din diverse culturi ale lumii.

De exemplu, de luni, 4 februarie ai ruladă bavareză cu carne la doar 9,59 de lei. De asemenea, 350 de grame de cârnaţi bavarezi costă doar 9,99 de lei. 100 de grame de salam austriac costă 7,99 de lei, în timp ce brânza feliată germană costă 9,49 de lei 175 de grame.

Vezi mai multe oferte cu produse în stil alpin AICI. 

De asemenea, nu rata nici ofertele săptămânale LIDL PLUS. Doar până pe 20 februarie poţi cumpăra salată rusească Chef Select la doar 4,49 de lei, şniţel din piept de pui la doar 2,39 de lei, dar şi cârnaţi de bere Pikok cu doar 8,99 de lei, 400 de grame.

Pe lângă ofertele speciale din această săptămână, Lidl vine cu alte surprize pentru clienţii săi. În toate magazinele retailerului şoferii pot achiziţiona la un preţ avantajos o pompă de ulei marca Ultima Speed. Aceasta poate fi folosită pentru scoaterea uleiului vechi din motorul mașinii, dar și pentru extragerea de combustibil din rezervor. Furtunul de aspirație are o lungime de 1,2 metri, iar cel de refulare are 2 metri.

În cazul uleiului de motor, debitul este de 0,2 litri/minut, iar la motorină ajunge la 1,5 litri/minut.

Timpul maxim de funcționare al pompei este de 30 de minute, iar dispozitivul poate fi folosit pentru lichide cu temperatură maximă de 60 de grade Celsius. Pompa, cu putere de 60 W, se conectează la priza de 12 V a mașinii.

Acest produs va fi disponibil începând de luni, 14 februarie, la prețul de aproape 60 de lei.

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!