Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Gadgetul util pe care îl folosești în baie și îl găsești la un preț de nimic. E bătaie mare la raft!

Lidl nu încetează să își surprindă clienții. De data aceasta, marele retailer scoate la bătaie un produs pentru baie, la un preț extrem de avantajos.

28 nov. 2021, 21:54
Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Gadgetul util pe care îl folosești în baie și îl găsești la un preț de nimic. E bătaie mare la raft!

Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Astfel, veți găsi începând de luni para de baie cu LED la o ofertă de nerefuzat. Compania a mai vândut un produs similiar și anul trecut, pe alte piețe și sub o altă marcă. Produsul face parte din gama mărcii Livarno Home și se va găsi un preț de aproximativ 50 de lei.

Lidl vine cu o nouă ofertă-bombă. Produsul pe care îl folosești în baie și îl găsești la un preț de nimic. E bătaie mare la raft!

Dispozitivul vine la pachet cu o gamă variată culori care se schimbă în funcție de temperatura apei: culoarea albastră este pentru apă rece, verde indică o temperatură medie și culoarea roșie indică o apă fierbinte. Pentru moment, nu se știe dacă gadgetul funcționează cu baterie sau se încarcă de la priză.

Un produs asemănător s-a vândut și în decursul anului trecut, pe alte piețe pe care compania Lidl este prezentă, însă acesta făcea parte din marca Miomare.

Din 2011, retailerul reuşeşte să-şi surprindă de fiecare dată clienţii cu cele mai bune promoţii. Se anunţă premii uriaşe pentru toţi cei care trec pragul magazinelor.

Aceştia pot câștiga prin tragere la sorți 10 mașini Mini Cooper Countryman, 10 telefoane mobile Samsung Galaxy S20 FE 2021 128 GB Cloud Navy și 10.000 vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei tot prin aplicația Lidl Plus.

Citește și: Incredibil! Cât câştigă un casier la LIDL în Marea Britanie! Lanţul de supermarketuri tocmai a majorat salariile! In România nici IT-iştii nu iau atâţia bani pe lună
„Sărbătorește 10 ani de Lidl alături de noi cu oferte de zece, apoi înscrie un bon de minimum 70 lei și poți câștiga premii aniversare. Completează acum formularul de înscriere, sau te poți înscrie prin SMS la 1817”, anunţă retailerul.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorți săptămânale: în fiecare săptămână se va desemna câștigătorul unei mașini Mini Cooper Contryman, a unui telefon mobil Samsun Galaxy S20 F3 și 1.000 de câștigători ai câte unui voucher de cumpărături Lidl în valoare de 100 lei.

Citește și: Kaufland îţi umple coşul cu bani puţini de Black Friday toată săptămâna. Consultă CATALOGUL. Lidl vine cu o contraofertă incredibilă, aeroterma de 50 de lei!


loading...
Partenerii noștri