LIDL vrea „unirea” României cu Moldova! Supermarketul a lansat campania Bunătăţi de peste Prut! Produse speciale din Moldova vândute la preţuri foarte mici

Produsele aduse din Republica Moldova revin în toate magazinele Lidl din țară.

16 mai 2022, 15:39

Lanțul de magazine a dat startul campaniei „Bunătăți de peste Prut”, iar românii pot găsi toate produsele moldoveneşti pe care şi le pot dori. De la prune în ciocolată şi alte dulciuri din Chişinău până la suc de fructe, castraveţi marinaţi sau gemuri, vinuri şi alte băuturi.

În noul catalog Lidl găsim, la capitolul dulciuri, bomboane Meteorit (14,99 lei), prune în ciocolată (9,99 lei), turtă dulce (4,79), fusecuri cu cereale (10,99 lei), biscuiţi Mirella cu ovăz şi ciocolată (5,49), turtă dulce Mirella cu umplutură de vişine (5,99 lei), bomboane cu prune Livada Moldovei Regală (10,99 lei).

De asemenea, în catalog găsiţi şi gem de caise (4,99 lei) sau dulceaţă de nuci verzi (19,99 lei). Nu lipsesc nici bătuturile, fie că vorbim de suc multifruct de morcovi, piesici, caise şi mere (8,99 lei) sau tot felul de vinuri. Unele dintre cele mai cumpărate sunt Pinot Noir sau Merlot Rose, ambele având preţul de doar 13,99 lei. Un vin roşu demidulce de la Letto e 17,99 lei, iar un vin roşu sec Merlot – Rară Neagră e 27,99 lei. Găsiţi, de asemenea, şi vin alb sec Sauvignon Blanc-Aligote, cu 27,99 lei, sau vin roşu sec Freedom Blend – 37,99 lei.

Preţurile sunt destul de mici, iar clienţii Lidl au o varietate mare de produse din care pot alege. Desigur, pe lângă toate acestea, ei pot găsi în continuare şi celelalte produse Lidl cu care s-au obişnuit. Selecţia produselor speciale aduse din Moldova vin doar ca o completare a celor care se găsesc în mod normal în catalogul Lidl.

Citeşte şi LIDL pune la bătaie zeci de alimente cu specific grecesc la preţuri de nimic. Profită şi tu de mega-ofertele din magazine

Citeşte şi Veste bombă de la LIDL! Angajează ucraineni în toate magazinele din România! Ce salarii oferă?!