Liga a II-a lovită de coronavirus cu doar o zi înainte de startul play-off-ului. Cinci jucători de la Petrolul sunt infectaţi

Cinci jucători ai echipei FC Petrolul au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, cu o zi înainte de începerea play-off-ului Ligii a II-a, informează gsp.ro.

02 iul. 2020, 09:53
Liga a II-a lovită de coronavirus cu doar o zi înainte de startul play-off-ului. Cinci jucători de la Petrolul sunt infectaţi

Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacţii nu doar din lot, ci şi la nivel de club şi familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei cinci jucători vor fi internaţi la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieşit cu toţii negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat şi ajungem la astfel de situaţii complicate„, a declarat Bogdan Nica, şeful DSP Prahova, pentru sursa citată.

Petrolul urma să joace sâmbătă, de la ora 17.00, la Arad, cu UTA, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, dar întâlnirea a fost amânată.

Play-off-ul începe vineri, la ora 17.00, cu partida Turris-Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeş.


loading...