Lili Sandu a făcut anunţul. Este însărcinată în 4 luni: „Am văzut la ecograf bebeluşul”

Deşi se specula vestea că este gravidă, încă de acum câteva luni, Lili Sandu a făcut anunţul, în direct, la TV. Este însărcinată în patru luni şi se simte în culmea fericirii, mai ales când şi-a văzut bebeluşul la ecograf.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 11:19
Lili Sandu a făcut anunţul. Este însărcinată în 4 luni: „Am văzut la ecograf bebeluşul”

Actriţa va deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 40 de ani, iar iubitul ei, Silviu Tolu, este la fel de entuziasmat.

Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți, a spus Lili Sandu la Vorbește lumea.

Vedeta a menționat că a rămas însărcinată pe cale naturală. Deocamdată, Lili Sandu și Silviu Tolu nu au vrut să dezvăluie sexul copilului.

Citeşte şi: ŞOC ÎN SHOWBIZ. Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu. „Este foarte pasională”

Lili Sandu, cerută de nevastă: „Am spus da!

Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Ţolu. Iar astăzi, de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză: a dus-o în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor.

28.05.’19 Istanbul #isaidyes„, a scris Lili Sandu în dreptul fotografiilor publicate.

Citeşte şi: Lili Sandu a fost JEFUITĂ! Clipe de coşmar pentru consurenta de la EXATLON

Lili Sandu spunea că își dorește să devină, cât mai repede, mămică: „Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram„.

Citeşte şi: BOMBĂ: Lili Sandu şi Ileana Lazariuc, DEZBRĂCATE. Imagini demenţiale FOTO