Lili Sandu, primele imagini cu burtica de gravidă: „Când am aflat, plângeam de fericire, mulţumindu-i lui Dumnezeu”

Actrița Lili Sandu (40 ani) şi modelul Silviu Ţolu (28 ani) vor deveni părinţi în mai puţin de jumătate de an şi sunt foarte fericiţi, pentru că au aşteptat cu nerăbdare acest moment, cu speranţă şi rugăciuni.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 10:45

Recent, actrița a publicat primele imagini cu burtica de gravidă, care poartă un bebeluş de doar patru luni. Vedeta a menționat că a rămas însărcinată pe cale naturală. Deocamdată, Lili Sandu și Silviu Tolu nu au vrut să dezvăluie sexul copilului.

Citeşte şi: ŞOC ÎN SHOWBIZ. Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu. „Este foarte pasională”

Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică. Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: «De ce tocmai noi?»; «Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?»; «De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?»; «Doamne, cu ce am greșit?»

«Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregătiți?», a spus medicul. Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva? Cum să fim pregătiți să creștem un copil care are o informație genetică a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?

În tot acest timp masca de fericire era ON, dar numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comentariu de pe rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?»; «Ce mai aștepți la vârsta ta?».

Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări in vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator.

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injecții cu hormoni etc.), speranța că vom avea un copil era mai presus de orice frică. (…)

Știți proverbul Viața bate filmul? În dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână, plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar, a scris actriţa pe blogul personal.

Lili Sandu, cerută de nevastă: „Am spus da!

Lili Sandu trăiește de câțiva ani buni o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Ţolu. Iar astăzi, de ziua ei de naștere, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă surpriză: a dus-o în Istanbul și a cerut-o în căsătorie, pe vapor.

28.05.’19 Istanbul #isaidyes„, a scris Lili Sandu în dreptul fotografiilor publicate.

Citeşte şi: Lili Sandu a fost JEFUITĂ! Clipe de coşmar pentru consurenta de la EXATLON

Lili Sandu spunea că își dorește să devină, cât mai repede, mămică: „Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram„.