Limbaj de parlamentar pe Facebook: „Băi scursură, cine dracu te crezi de pui tu întrebări?”

Un dialog halucinant a avut loc pe Facebook între deputatul teleormănean Valentin Boboc și o pagină numită sugestiv Librăria din Alexandria. Injuriile au curs fluent vreme de mai multe minute, deputatul neavând nicio problemă în a se exprima ca pe maidan, deși are o funcție de respectat, după cum relatează Liberinteleorman.ro.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 11:02

Totul a pornit de la niște întrebări adresate de Librăria din Alexandria consilierului local Epure Haralambie, până acum pesedist, propus de liberali să fie noul viceprimar al reședinței județului Teleorman. Practic, Haralambie era întrebat care i-a fost poziția în raport cu legile justiției, care este atitudinea lui cu privire la pensiile speciale și ce părere are despre felul execrabil în care arată Alexandria.

Deputatul Valentin Boboc s-a simțit obligat să intervină și, în cele din urmă, a rezultat un dialog desprins parcă din piesele trupei Paraziții. Ba mai rău, pentru că măcar versurile Paraziților, deși vulgare, sunt inteligente.

Valentin Boboc n-a avut niciun fel de jenă în a folosi cuvinte obscene și injurii, conștient de faptul că toate comentariile lui sunt publice și au fost exprimate pe un grup public de Facebook.

Citeşte şi: Atac MURDAR al lui Cozmin Guşă la Nicuşor Dan: „Să-mi confirme dacă este homosexual. Eu am o serie de informaţii”