Lista completă cu vedetele care participă la Asia Express 2024. Telespectatorii vor avea ocazia să privească nume mari din showbiz în ipostaze neașteptate

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Filmările pentru noul sezon sunt programte la sfârșitul acestei luni.

22 feb. 2024, 19:01

Concurenții de la Asia Express 2024. Potrivit cancan.ro, filmările pentru noul sezon al emisiunii încep pe 28 februarie. Mona Segall, producătoarea show-ului, a decis să renunțe la formatul „America Express” din cauza nivelului ridicat de risc.

Noul sezon se va desfășura în Thailanda, Malaezia și Filipine, însă un anunț oficial al Antenei 1 privind distribuția și formarul ar urma să fie făcut în cursul săptămânii viitoare.

Citește și: Cuplu-surpriză la Asia Express 2024. Cu cine va face actorul Adrian Nartea echipă

Printre vedetele care vor apărea la Asia Express se numără Mihai Găinușă, alături de soția lui, Ioana, care marchează prima apariție pe micul ecran.

Un alt cuplu despre care s-a speculat că participă la show este Betty Salam – Cătălin Vișinescu. Pe listă s-ar mai afla și Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și cuplul format din Andrei Ursu și Vlad Condurache.

Următoarele perechi sunt Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson, comedianții Ioana State și Mane Voicu, Valentin Butnaru și actorul Adrian Nartea. Lista s-ar încheia cu perechea formată din Nicolai Tand de la „Super Neatza” și Sorin Brotnei, fost component al trupei Akcent.

Citește și: Surprize la America Express! ”Prințesa” manelelor se pregătește pentru mult așteptatul show de la Antena1! Va fi prezent și reprezentantul României la Eurovision

Mona Segall se întoarce la Asia Express

Se pare că producătoarea Mona Segall nu și-a dorit să mai expună concurenții la riscurile ridicate din America Latină. În sezonul anterior, Cleopatra Stratan și iubitul ei, Edward Sanda, au trecut prin clipe de groază în timpul filmărilor în Columbia. Mașina în care se aflau cei doi a fost luată cu asalt de motocicliști înarmați.

„Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1.