Lista victimelor lui Bogdan Drăghici continuă. Cum acţiona preşedintele asociaţiei TATA

Apar noi date în mega dosarul lui Bogdan Draghici, presedintele asociatiei TATA. Arestat după ce și-ar fi violat fiica vitregă, încă de pe vremea când aceasta avea 10 ani, procurorii au descoperit o noua victima a barbatului. Este vorba despre fetita unui barbat pe care Draghici s-a oferit sa il ajute sa obtina custodia micutei, transmite România TV.

06 dec. 2019, 11:02
Lista victimelor lui Bogdan Drăghici continuă. Cum acţiona preşedintele asociaţiei TATA

Anchetatorii au aflat, recent, că șeful T.A.T.A. ar fi avut o atitudine total nepotrivită și faţă de fetiţa unui bărbat care îi solicitase ajutorul profesional, în obținerea custodiei copilei. După arestarea lui Bogdan Drăghici au fost audiați mama vitregă a minorei, dar şi tatăl acesteia, A.S. Procurorii au arătat, potrivit unor surse judiciare, că micuţa le-a povestit îngrozită cum, în iunie 2017, când era la Vâlcea, împreună cu Bogdan Drăghici și fiicele sale, acesta ar fi avut un comportament nepotrivit şi că „nu mai vrea să aibă de-a face cu el”.

„La momentul respectiv, au arătat cei doi martori, aveau o relaţie foarte apropiată cu inculpatul, care avea o imagine bună în societate, astfel că poveştile minorei păreau exagerate, în sensul că o persoană pe care o cunoşteau de atâta timp şi cu o asemenea reputaţie nu putea să facă acele lucruri ”, notează anchetatorii.

Martorii au relatat că micuţa le-a povestit acasă cum, în acea excursie, Drăghici era în duş şi a chemat-o să îi ducă prosopul.

„…în piscină inculpatul ar fi încercat să îi bage mâna pe sub sutien, iar în una din serile pe care le-a petrecut acolo, minora dormea în acelaşi pat cu (…) şi (…), iar inculpatul a venit noaptea, a trezit-o, şi a vrut să o ia în cameră cu el, motivând că era prea aglomerat acolo, în condiţiile în care aşa-zisa aglomeraţie putea fi rezolvată prin luarea uneia dintre fiicele inculpatului, şi nu a fiicei prietenilor săi”, au mai consemnat anchetatorii.

Citeşte şi: Bogdan Drăghici, noi acuzaţii de hărţuire sexuală

Noi acuzații pentru șeful pedofil de la asociația taților. Bogdan Drăghici a fost denunțat acum de un părinte că i-a hărțuit fata într-o piscină. Inițial, Drăghici, a fost arestat pentru că și-ar fi violat fiica vitregă, minoră, vreme de trei ani.

După arestarea lui Bogdan Drăghici au fost audiați mama vitregă a unei minore, dar şi tatăl acesteia, A.S. Procurorii au arătat, potrivit unor surse judiciare, că micuţa le-a povestit îngrozită cum, în iunie 2017, când era la Vâlcea, împreună cu Bogdan Drăghici și fiicele sale, acesta ar fi avut un comportament nepotrivit şi că „nu mai vrea să aibă de-a face cu el”.

Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A, Bogdan Drăghici, arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi viol în forme continuate, victimă fiindu-i fiica vitregă, este acuzat de abuz sexual şi în alte două cazuri. Agresiunile asupra fiicei vitrege s-au petrecut atât în locuinţa familiei, dar şi în timpul deplasărilor pe care Drăghici le făcea pentru a acorda asistenţă altor taţi care doreau custodia copiilor şi în care el îşi lua fiicele. Aflând de celelate două cazuri, fosta sa soţie, doctoriţa Helen Drăghici, temându-se că şi fiicele ei ar fi putut fi victime, a vrut să sesizeze DGASPC, unde însă afirmă că i s-a reproşat că încearcă să îl defăimeze pe Bogdan Drăghici, considerat un tată model.

Surse apropiate anchetei au relatat pentru News.ro că Helen Drăghici ar fi declarat că în aprilie anul acesta a fost contactată de poliţişti, care i-au cerut detalii în legătură cu poze făcute de Bogdan Drăghici copiilor şi cu activitatea lui pe internet, context în care poliţistul a sfătuit-o să se uite la filmul „Leaving Neverland” – referitor la acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson – şi să discute cu fiicele sale. Astfel fiica sa i-a relatat abuzurile la care a fost supusă.

Sursele citate au declarat că Drăghici obişnuia să le citească fiicelor sale poveşti seara la culcare, iar unele agresiuni s-ar fi petrecut la finalul unor astfel de seri.

Conform aceloraşi surse, primul viol asupra fiicei vitrege a avut loc în dormitorul conjugal, în timp ce soţia lui Bogdan Drăghici, medicul Helen Drăghici, se afla în Germania, unde îl însoţea pe tatăl acestuia pentru o intervenţie chirurgicală.