Litoralul pentru toţi nu este chiar pentru toată lumea. Preţurile au crescut serios în 2019

„Litoralul pentru toți" e, de fapt, doar pentru câțiva! Prețurile sunt mult prea mari, deși sezonul nici n-a început oficial. Turiștii care au nimerit la mare în această perioada se declara dezamăgiți de stațiunile nepregătite și spun că tarifele sunt duble față de hotelurile din insulele Spaniei.

RomaniaTV.net
28 mai 2019, 08:41
Litoralul pentru toţi nu este chiar pentru toată lumea. Preţurile au crescut serios în 2019

Scăldate în apele Oceanului Atlantic, superbele plaje ale Insulelor Canare sunt, în această perioada, o destinație de două ori mai ieftină decât stațiunea Mamaia, scrie stirile Kanal D.

O spune chiar un român care trăiește în arhipelagul spaniol. Tânărul a venit de curând la mare în România și s-a cazat la un hotel de 4 stele care i-a golit buzunarele.

Român: La hotel unde stăm noi e 109 euro camera, pe seară. În Lanzarotte, o camera de hotel la fel că asta costă la jumătate de preț, 40 și ceva de euro pe seară.

Iar de banii aceștia, turiștii veniți în această perioada la mare nu primesc prea multe.
Plajele sunt murdare și nepregătite. Singură parte bună e liniștea.

În această perioada, la mare are loc programul „Litoralul pentru toți”, însă puțini și-l pot permite. O camera la 2 stele pe noapte costă chiar între 90 și 200 de lei, iar la 4 stele prețurile pot depăși 250 de lei.

Daniel Savopol, reporter Știrile Kanal D: Turiștii care vin acum în Mamaia Nord trebuei să se așeze direct pe nisip, iar asta pentru că sezlonurule vor fi puse pe poziție abia de pe 1 iunie. În prima luna a verii, un șezlong se va închiria cu 20 de lei de luni până vineri și 40 de lei sâmbătă și duminică.

Stațiunea Mamaia se va aglomera după 15 iunie, când copiii vor intră oficial, în vacanță.