LIVE RomaniaTV
 
 

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Klaus Iohannis, miting electoral la Bistriţa-Năsăud: "Suntem în război cu PSD"

Publicat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 15:20 // Actualizat: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 17:10 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Bistriţa, o întâlnire cu alegătorii din judeţul Bistriţa-Năsăud, la care sunt aşteptate aproximativ 2.000 de persoane.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: "Noi nu suntem în competiţie electorală, suntem înm război. Trebuie să câştigăm la o diferenţă mare, pentru a le arăta unde le e locul, în Opoziţie",. a declartat Klaus Iohannis la Bistriţa.

"Vă amintiţi că am mai avut câteva prezenţe în campania electrorală şi le-am spus oamenilor: 'Dragii mei, eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiţie electorală, eu sunt cu PSD-ul în război'. Noi suntem cu PSD-ul în război, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi nici nu au ajuns bine în Palatul Victoria că au început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice. PSD-ul a atacat democraţia din România", a spus Klaus Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Bistriţa, că la dezbaterea de marţi vor fi abordate "toate temele de interes" într-o campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale. 

Candidatul PNL la Preşedinţie a precizat că la întâlnire vor fi prezenţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti, persoane care sunt "foarte bine puse în temă".

"Vom discuta pe toate temele care sunt de interes într-o campanie prezidenţială: despre mandatul care a trecut, despre reuşite, despre ce s-ar fi putut face poate mai bine şi urmează să se facă în al doilea mandat, despre diferite teme de interes pentru public. Pentru mine este importantă această dezbatere, fiindcă românii acum sunt foarte interesaţi de aceste teme şi din acest motiv am gândit un format care realmente ajunge la chestiune, nu o discuţie formală sau de tip cancan, ci o discuţie aplicată pe ce a făcut şi ce va face preşedintele", a afirmat Iohannis.

Întrebat dacă ar fi acceptat o dezbatere cu un alt contracandidat decât Viorica Dăncilă, şeful statului a răspuns: "Asta este situaţia şi cu această doamnă nu am acceptat discuţia în principal pentru că este reprezentanta unui partid care este nedemocratic, care a guvernat împotriva românilor şi eu nu sunt dispus să legitimez aşa ceva".

În opinia sa, lipsa unei confruntări directe nu va afecta prezenţa la vot, din contră, va creşte numărul românilor care vor veni la urne.

Klaus Iohannis a mai spus că speră ca alături de români să reediteze victoria la alegerile prezidenţiale obţinută în urmă cu exact cinci ani.

"Sper că şi de această dată, împreună cu românii, putem să repetăm acea reuşită. Şi că veni vorba de cine votează, nu uitaţi, alegătorii sunt eroii acestor alegeri şi mă bazez mult pe votul lor", a mai spus el.

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative a anunţat sâmbătă că va asigura "un spaţiu neutru" pentru dezbaterea electorală cu formatori de opinie, jurnalişti şi politologi anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, propunerea ca aceasta să se desfăşoare marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", fiind agreată de echipa de campanie a candidatului PNL la prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că în 19 noiembrie va participa la o dezbatere la care vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti.

"Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi. Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere aşezată săptămâna viitoare, marţi seara, la care vor fi invitaţi să dezbată, împreună cu mine, mandatul pe care l-am încheiat, planul pentru mandatul pe care sper că îl obţin în continuare, politologi, formatori de opinie, jurnalişti. Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", a spus Iohannis.

La eveniment va lua parte preşedintele României, Klaus Iohannis, alături de aproximativ 2.000 cetăţeni, simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

Printre cei care vor lua cuvântul se numără şeful statului, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, senatorul PNL Alina Gorghiu, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, şi preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 nov 19:23
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Daca esti in razboi sper sa-l cistigi la vot ,cum la cistigat bunicul tau mai dela vest cu care semeni f.bine la apucaturi dictatoriale!!!Sper sa te pasca ghinoinul,in turul doi sa nu ne bagi pe toti la puscarie{ma refer la ciuma rosie citi am mai ramas in viata}
1
EUR
4.7777
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H