Liviu Dragnea, accident în puşcărie. Fostul lider PSD a fost operat de urgenţă

Liviu Dragnea a fost oeprat de urgenţă după ce s-a accidentat în Penitenciarul Rahova, a anunţat Flavia Teodosiu, avocata fostului şef PSD la Antena 3. Din primele informaţii, Liviu Dragnea a suferit un accident la mână.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 11:38
Liviu Dragnea, accident în puşcărie. Fostul lider PSD a fost operat de urgenţă

Liviu Dragnea a suferit un accident vineri dimineaţă în incinta Penitenciarului Rahova. Fostul lider PSD repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi în momentul în care tăia cu flexul, acesta a sărit şi l-a tăiat la mână. Potrivit avocatului său, Liviu Dragnea a fost operat de urgenţă.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Irina Tănase, motiv de scandal în familia fostului lider PSD. Cum a reacţionat Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul Direcţiei de Protecţia Copilului Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman. 

Citeşte şi: Iubita lui Liviu Dragnea a făcut marele anunţ. Decizie de ultima oră a Irinei Tănase