Liviu Dragnea, despre demisia lui Ponta din PSD: Am rupt-o, nu e ceva serios

Liviu Dragnea a declarat că a primit demisia în alb a lui Victor Ponta din PSD dar a rupt-o pe motiv că nu e ceva serios şi s-a săturat de aceste jocuri. 

RomaniaTV.net
13 mart. 2017, 10:17
Liviu Dragnea, despre demisia lui Ponta din PSD: Am rupt-o, nu e ceva serios

„În ceea ce priveşte demisia domnului Victor Ponta, demisia în alb, aşa cum am spus, am rupt-o pentru că nu mi se pare ceva serios şi chiar nu mai vreau să rămân în aceste jocuri. Victor Ponta este un om de care este nevoie în partid, nimeni nu îl dă afară din partid, dacă vrea să rămână şi să activeze în partid este foarte bine, dacă nu, este decizia dumnealui. Eu nu mai vreau să particip la aceste jocuri”, a afirmat preşedintele PSD.

Întrebat dacă Victor Ponta a avut parte de un tratament diferit în partid, Liviu Dragnea a răspuns negativ.

„Nu, nu cred că este cineva din partid care criticând conducerea a fost dat afară din partid”, a subliniat liderul social-democraţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ţinut să precizeze că nu va mai avea vreo întâlnire cu Victor Ponta, în condiţiile în care este „înghesuială în avion”.

Eu văd închisă situaţia. Nici nu mai am de gând să fac vreo întâlnire cu Victor, cum mai propunea să ne vedem în trei şi cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus că este foarte mare aglomeraţie în avion, eu zic să nu ne mai înghesuim acolo„, a conchis Liviu Dragnea.

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seară, la un post de televiziune, că a avut în jurul prânzului o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o oră. Ponta a spus că i-a lăsat lui Dragnea demisia sa din partid, nedatată, şi că aşteaptă ca liderul PSD să ia o decizie.