Locuitorii din Mangalia ies şi vineri în stradă. Stau de 3 luni în frig

Sfidarea întrece orice limite la Mangalia. Unde de trei luni de zile localnicii nu primesc căldură, iar aleşii continuă scandalul, disperaţi, oamenii ies vineri din nou în stradă.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 06:46
Locuitorii din Mangalia ies şi vineri în stradă. Stau de 3 luni în frig

Coşmarul locuitorilor din Mangalia continua, iar locuitorii stau de 3 luni în frig, deşi primăria a reziliat contractul cu firma distribuitoare de căldură, iar directorul societăţii a fost arestat pentru abuz în serviciu şi şantaj.

Angajaţii de la firma de termoficare au stat pe langă usile sigilate ale societatii la care lucrează. Ei au venit la serviciu şi au găsit toate uşile închise, după ce ieri primarul a reziliat contractul cu firma distribuitoare de căldură.

La doar câteva ore după ce contractul a fost reziliat, directorul firmei a fost arestat sub acuzaţia de şantaj şi abuz în serviciu.Viceprimarul a mers la primul-ministru pentru a-i explica întreaga situaţie de la Mangalia. El spune că vrea fie obţinerea unei derogari de la Legea privind achiziţiile publice, fie alocarea din fondul de rezervă de stat a unei cantităţi de 2500 tone combustibil.