Logodnicul Christinei Applegate, ameninţat cu moartea: Ce conţineau mesajele primite pe Twitter

Logodnicul actriţei Christina Applegate a primit ameninţări cu moartea, pe platforma de socializare Twitter, de la un admirator al artistei americane.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 16:41
Logodnicul Christinei Applegate, ameninţat cu moartea: Ce conţineau mesajele primite pe Twitter

Poliţia din Los Angeles a iniţiat o anchetă după ce muzicianul Martyn LeNoble, logodnicul actriţei Christina Applegate, a primit, pe 20 septembrie, o serie de mesaje ameninţătoare pe Twitter, informează site-ul TMZ.com.

„Mi-ai furat-o pe Christina. Dacă nu erai tu, ea ar fi fost acum (iubita) mea”, se afirmă într-unul dintre mesaje.

Nu voi accepta acest lucru. Te voi ucide!„, a scris acelaşi utilizator într-un alt mesaj.

Poliţia din Los Angeles a emis un mandat de cercetare, pe 26 septembrie, prezentat la sediul general al companiei Twitter, din San Francisco, iar în urma anchetei, poliţiştii au descoperit şi alte mesaje ameninţătoare.

Îţi voi rupe capul pentru că ai luat-o de lângă mine! Să te temi, să te temi foarte tare!„, scria utilizatorul într-un astfel de mesaj, adăugând ulterior: „Crezi că asta e o glumă? Vreau să vezi cât de amuzant crezi că pot să fiu atunci când îţi voi smulge capul de pe umeri!”.

Poliţia din Los Angeles se confruntă însă cu o problemă: anonimatul utilizatorilor de pe Twitter.

Martyn LeNoble nu cunoaşte persoana care se ascunde în spatele acelui cont de Twitter, care a fost între timp şters. Poliţia americană doreşte să aibă acces la înregistrările Twitter asociate acelui profil.

Christina Applegate şi iubitul ei, muzicianul olandez Martyn LeNoble, în vârstă de 41 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu trei ani, după ce actriţa americană a divorţat de primul ei soţ, actorul Johnathon Schaech. Applegate şi LeNoble şi-au anunţat logodna în februarie 2010, de Sfântul Valentin, iar după câteva luni, la sfârşitul lunii iulie, actriţa a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil. Actriţa americană a născut o fetiţă la începutul anului 2011.

Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul „Familia Bundy” şi care în prezent joacă în serialul de televiziune american „Samantha Who?”, a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei People să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009. Actriţei i s-a făcut, ulterior, o operaţie de reconstrucţie mamară.