Lora îi dă peste nas Doiniței Oancea. Subiectul ‘Ghenu’ nu s-a încheiat: „Mocirla pe care ea și-a creat-o”

Lora îi dă peste nas Doiniței Oancea. În urmă cu câțiva ani, cele două erau bune prietene, însă, la un moment dat a izbucnit un mega scandal între ele. Motivul a fost de Ionuț Ghenu, actualul cântăreței, dar fostul iubit al actriței.  La vremea aceea, se zvonea că solista i-ar fi „furat” partenerul Doiniței.

24 iun. 2023, 10:30
Lora îi dă peste nas Doiniței Oancea. Subiectul ‘Ghenu’ nu s-a încheiat: „Mocirla pe care ea și-a creat-o”
Lora îi dă peste nas Doiniței Oancea

Lora îi dă peste nas Doiniței Oancea. Acestea nu au comentat niciodată pe față acest subiect, care pare să nu fie închis. Actrița spune acum faptul că și-a dorit mereu discreție și să-și țină imaginea departe de „mocirla” care se crease la vremea aceea.

Citește și: Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a păţit la filmarea unui videoclip : „M-am umflat foarte tare”

Lora îi dă peste nas Doiniței Oancea

Am ales să tac nu pentru că m-ar fi interesat cum apar la televizor. Nu-mi doream să stau într-o mocirlă care nu era pentru mine. Eu sunt mai discretă, sunt plină de viață, dar calmă când tac. Mă refer la singurul mare scandal pe care l-am avut public. Oamenii vor înțelege”, a spus actrița, pentru Fanatik.

Mesajul a ajuns și la urechile Lorei, care nu a putut să rămână indiferentă. Vedeta, simțindu-se direct vizată și atacată, a ales să-i ofere o reacție fostei sale prietene. Mai mult, solista o acuză pe actriță de faptul că a încasat bani buni la vremea aceea, pentru un scandal creat doar de ea.

A ‘tăcut’ câteva luni pe bani buni în fiecare seară la emisiune, în ‘mocirla’ pe care ea a creat-o! Ferească!”, a fost mesajul postat de Lora pe Instastory.

Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale

Artista spune că nu poate trece peste pierderea mamei, însă durerea prin care a trecut ea, o împinge să le sfătuiască pe toate femeile să meargă la medic periodic și să se controleze, cancerul de sân având o rată foarte mare de vindecare, dacă este descoperit din timp.

Mama mea a murit de cancer la sân. Nu treci niciodată peste asta! Nu există timp care să poată să diminueze suferința și, mai ales, dorul care te macină pe interior. Te încearcă un sentiment de neputință în fața unei astfel de boli. Pur și simplu, nu poți face nimic!

A fost o luptă lungă, nedreaptă cu cancerul. Le dau un sfat tuturor femeilor să meargă din timp la medic, ca să-și facă analizele! E foarte important să înțelegeți cuvântul acesta: prevenție! Face diferența între viață și moarte”,  a declarat Lora pentru Click.ro.