Lora, secretul siluetei sale. Cum se întreține artista ca să arate așa de bine: „Mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală”

Lora e o artistă care se bucură de un succes fantastic. Are concerte peste concerte și e implicată în tot felul de proiecte. Tocmai pentru că e urmărită cu atenție de fanii ei, artista e foarte atentă la silueta ei.

18 mai 2023, 08:46
Lora, secretul siluetei sale. Cum se întreține artista ca să arate așa de bine: „Mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală”

Lora arată impecabil și toate urmăritoarele o admiră, însă ce nu știu multe e că are un stil de viață foarte strict ca să arate astfel.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

Citește și Scandal în showbiz. Delia și Lora sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste: „Eu de unde aveam să știu treaba asta?”

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora pentru Ciao.ro.

Cum a început relația dintre Lora și Ionuț Ghenu: „Nu este adevărat că am fost amanți”

Ionuț Ghenu și Lora au avut parte de multe critici încă de la începutul relației lor de dragoste. S-a spus în lumea că artista i-a furat iubitul prietenei sale, Doinița Oancea, și a fost la început amanta actualului iubit. Vizibil deranjată de zvonurile apărute, Lora a reacționat imediat, apoi Ionuț Ghenu a negat cu vehemență presupusul rol de amant.

„Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți. Mi-a fost ciudă un pic, știi? Îți vine să te răzbuni un pic… când ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și pe urmă să fie mai simplu, știi?”, a mărturisit celebra cântăreață.

„Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru. Acum am înțeles că asta e treaba și, da, mereu vor exista alții care vor crede că sunt mai potriviți, mai frumoși, mai deștepți… etc. Dacă e iubită și dorită, înseamnă că e un artist de succes și merită aprecierile. Eu sunt acolo lângă ea.”, a declarat logodnicul artistei.