Lora, noi declarații despre nuntă. Se pregătește să îmbrace rochia de mireasă VIDEO

Lora, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, a dat noi detalii despre nunta sa cu Ionuț Ghenu. Nunta pentru care Lora se pregătește temeinic va avea loc în vara lui 2024.

06 nov. 2023, 14:13
Lora, noi declarații despre nuntă. Se pregătește să îmbrace rochia de mireasă VIDEO
Lora a dat noi detalii despre nunta sa cu Ionuț Ghenu

Se anunţă petrecere mare în showbiz, Lora a oferit detalii despre nuntă, și totodată, despre noua sa lansare muzicală, într-un interviu oferit pentru viva.ro.

Citește și:Corina Caragea, dezvăluiri despre nunta cu Robert Pongracz: „Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate”. Vedeta își dorește un copil

Cântăreața este pregătită să îmbrace rochia de mireasă. Dar, nu doar una, pentru că artista va avea la dispoziție mai multe ținute în cea mai specială zi din viața ei. Pentru moment, artista se află într-o scurtă vacanță în Londra, pentru a se relaxa: ,,Sunt în Londra. Am ieșit și eu să beau o cafea ca să mă relaxez puțin. Merg bine evenimentele. Mi-am luat și eu o pauză. Sunt puțin obosită cu vocea”, a menționat cântăreața.

Artista a dat noi detalii despre nunta sa. După spusele acesteia, evenimentul va avea loc anul viitor, în 2024, cu toate că, nu are o dată exactă încă. În trecut, cei doi au mai avut câteva încercări, însă lucrurile nu au stat cum se așteptau ei din diverse motive. ,,Încă nu am stabilit data pentru nuntă, doar anul și dorința pentru anul 2024. Dar nu știu, pentru că tot se întâmplă lucruri. Tot se întâmplă lucruri în lume, dar le ignor. Gata! Vreau foarte tare să mă căsătoresc cu Ionuț la anul. Și el vrea la fel de mult, îți dai seama. Nici nu știu ce să mai spun”, a mai spus artista.

Vedeta a dat câteva informații despre ținutele pe care le va purta în ziua nunții. Aceasta a menționat că nu se știe deocamdată la ce designeri va apela pentru a-și comanda rochiile, și nici nu s-a gândit la vreun design, dar de aceea, s-a hotărât să își pregătească mai multe ținute.

În același timp, solista se bucură de o mulțime de chemări la evenimente. Aceasta a menționat că la fiecare eveniment la care este chemată face tot posibilul ca momentul să iasă conform așteptărilor.

Lora a lansat o nouă piesă, intitulată ,,Goală”

În videoclipul piesei, cântăreața apare în ipostaze unice, reprezentând o femeie care se ocupă de treburile din gospodărie care nu prea îi reușesc. Acest concept reprezintă cumva realitatea din zilele noastre și cu siguranță multe femei se pot regăsi în mesajul transmis.

Citește și:VIDEO! Cine e Sebi YNY, noua senzaţie din lumea muzicii pentru adolescenţi! Trapper-ul de 17 ani e pe locul 3 în trending pe Youtube cu o piesă plagiată după Mary J. Blige

Ideea clipului este a femeii îndrăgostite, care încearcă să fie gospodină dar nu prea îi iese.. și atunci se consolează cu faptul că e frumoasă și iubitul ei va trebui să se mulțumească cu asta. Ea măcar a încercat. Este o idee pe care am avut-o din dorința de a avea un clip dulce și amuzant iar Cristi Roman a completat de minune acest lucru și l-a pus în scenă superb. Mulțumesc întregii echipe pentru această amintire superbă!’‘, a precizat Lora la finalul interviului.

Noul videoclip al piesei este lansat în colaborare cu MusicOn și Sprint Music.