Loredana Groza a dezvăluit cu ce înlocuiește untul și uleiul. Ingredientul este mult mai sănătos pentru organism

Loredana Groza arată splendid la cei 52 de ani ai săi. Artista face eforturi mari ca să își mențină corpul de zeiță și acordă o atenție deosebită alimentației sale.

15 ian. 2023, 22:05
Loredana Groza a dezvăluit cu ce înlocuiește untul și uleiul. Ingredientul este mult mai sănătos pentru organism
Loredana Groza a dezvăluit cu ce înlocuiește untul și uleiul. Ingredientul este mult mai sănătos pentru organism

Loredana Groza a dezvăluit cu ce înlocuiește untul și uleiul. Loredana Groza a renunțat la foarte multe alimente pentru a se menține în formă, iar printre ele se află untul și uleiul pe care le-a înlocuit cu un ingredient mult mai sănătos pentru organism.

Citește și Loredana Groza, un nou sărut pasional în fața tuturor. Protagonistul e Cornel Ilie de la Vunk. Imagini incendiare!

Loredana Groza a dezvăluit cu ce înlocuiește untul și uleiul

Deși are un program extrem de încărcat, Loredana Groza este foarte atentă la ce mănâncă și mereu își face timp pentru gătit. Recent, vedeta a dezvăluit că a scos din alimentația sa untul și uleiul pe care le-a înlocuit e ghee.

Acest ingredient este extrem de sănătos pentru organism și se obține din separarea grăsimii de apă ori de substanțele solide care se regăsesc în lapte.

Mai mult, artista le-a dezvăluit fanilor săi o rețetă de supă de post indiană, care este cunoscută sub denumirea de Rasam, transmite spynews.ro

Ingrediente:

  • o linguriță turmeric
  • frunze de curry
  • jumătate de lingură pudră de rasam
  • sare
  • coriandru
  • două roșii
  • 100 grame linte roșie
  • apă
  • ghee
  • 4 căței de usturoi
  • o linguriță boabe de muștar
  • o linguriță chimen

Modul de preparare:

Pune într-o cratiță la rumenit lintea, însă fără ulei sau apă. Apoi răstoarnă peste roșiile pe care le-ai tăiat înainte în cubulețe. Adaugă peste aproximativ șase cupe de apă, sare, iar apoi acoperă cu un capac și lăsă totul să fiarbă.

Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să topești ghee-ul într-o tigaie, după care adaugă peste condimentele și usturoiul. Călește totul foarte puțin și adăugă apă peste. Lasă totul la foc mic și amestecă.

După ce s-a fiert lintea cu roșiile adaugă-le peste amestecul făcut cu condimente, pune sare și lăsă totul la fiert, iar apoi este gata de servit.

Andreea Bălan a mers cu Loredana până în India

Andreea Bălan și Loredana Groza au mers special în India pentru a se întâlni celebrul Sadhguru. Cele două artiste au avut parte de o experiență spirituală inedită care le-a marcat.

Marele Sadhguru le-a oferit artistelor, dar și celorlalți participanți la eveniment, mai multe învățături spirituale inedite, care le-a schimbat total percepția asupra vieții.

După eveniment, Andreea Bălan și Loredana Groza și-au făcut mai multe poze alături de învățătorul spiritual indian, dar și de alți participanți.

Cele două artiste au fost atât de încântate de experiența inedită pe care le-a oferit-o Sadhguru, încât au ținut să transmită câte un mesaj despre timpul petrecut în cadrul evenimentului special.

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște și simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny). Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie  și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a scris Andreea Bălan într-o postare de pe rețelele de socializare.

În fotografiile postate de Andreea Bălan pe rețelele de socializare apare și Loredana Groza, care la rândul său a postat și ea mai multe imagini cu marele guru pe care l-a întâlnit pentru a doua oară.

„Îl întâlnesc pe Sadhguru pentru a doua oară, dar de data aceasta ca un ashram al lui în India. A fost un vs devenit realitate. Mulțumesc Sadhguru că m-ai primit și mi-ai oferit un început de 2023 minunat!”, a scris Loredana Groza.

Citește și Loredana Groza, devastată după o pierdere uriaşă. „Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace!”