Loredana a aflat în DIRECT că va deveni MAMĂ. Tatăl copilului este în stare de ŞOC

Loredana Pastramă până nu de mult avea numeroase semne de îndoială referitoare la o posibilă sarcină, însă recent, într-o emisiune tabloid, semnele de întrebare au dispărut complet. Şi asta pentru că moderatorii emisiunii au convins-o să facă un test de sarcină în direct.

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 14:27

Loredana Pastramă a avut numeroase relaţii amoroase până la activ, însă nici una nu părea că se va finaliza cu venirea pe lume a unui copil.

Sex tape incendiar cu LOREDANA PASTRAMĂ. Pepe va intra în pământ de ruşine FOTO

Pentru că o femeie simte dacă este sau nu însărcinată, şi cumnata lui Pepe a trecut prin numeroase stări care au pus-o pe gânduri. Ca toate grijile să dispară moderatorii emnisiunii au ajutat-o pe Loredana să-şi facă un test de sarcină, chiar în direct.
 
Chiar dacă rezultatul testului a fost unul pozitiv, iar asta trebuia să fie un motiv de bucurie pentru proaspeţii părinţi, din păcate, la aflarea veştii actualul iubit al Loredanei nu a dorit să recunoască că bebeluşul este al lui. Ba din contră, el a dorit să paseze situaţia unui alt fost iubit de al Loredanei Pastramă.

„Ăsta e bastardul lui Belmondo. De când a fost cu tine, eu nu am mai fost cu ea! Loredana nu a mai trecut prin patul meu.

Ea ştie al cui e? Aruncă purceaua la mine în coteţ. Îmi pare rău pentru tine, dar eu am o altă iubită, de vreo trei săptămâni. Dacă iese capuccino e al tău, dacă e cacao cu lapte e al meu, dacă e ness, e al lui Satana”, a declarat Cristi „Peşte ” la WowBiz.

Citeşte şi  Cumnata lui Pepe, prostituată în Germania şi Spania. Cum a ajuns în această situaţie FOTO