Lori Lightfoot, primarul din Chicago, l-a înjurat pe Donald Trump: "F..k you". Motivul pentru care a făcut acest gest

Publicat: Sâmbătă, 30 Mai 2020 20:08 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Mai 2020 20:08 // Sursa: romaniatv.net

"F..k you", i-a spus primarul din Chicago, Lori Lightfoot, lui Donald Trump cu privire la revoltele de la Minneapolis, cauzate de moartea afroamericanului George Floyd, după o arestare în forţă a poliţiei, şi l-a acuzat pe locatarul Casei Albe de ”urzirea violenţei”.

Donald Trump, care a denunţat în mai multe rânduri o crimă ”tragică”, i-a atact joi pe ”spărgători”.

Jafurile vor fi primite imediat cu gloanţe”, a ameninţat el manifestanţii într-un tweet, marcat de Twitter ca o ”apologie a violenţei”.

Scopul lui este să polarizeze, să destabilizeze Guvernul local şi să inflameze pulsiuni rasiste. Iar noi nu-l putem lăsa absolut deloc s-o facă”, a subliniat vineri Lori Lightfoot.

Voi coda ceea ce vreau să-i transmit cu adevărat lui Donald Trump. Sunt două civinte: încep cu «f» şi se termină cu «you»”, a spus ea.

Eu nu voi rămâne tăcută în timp ce acest om încearcă în mod cinic să transforme acest moment incredibil de dureros într-un moment în propriul său profit politic.

Sunt o femeie de culooare şi sunt un lider. Şi mă simt obligată să mă exprim atunci când ceva atât de ofensator este spus de către cineva. Dar mai ales de către preşedinte. Şi nu îmi cer absolut deloc scuze pentru alegerea cuvintelor şi felul în care îi spun pentru ceea ce a spus. este o greşeală. Este ofensator, iar el trebui să retracteze şi să-şi ceară scuze”, a denunţat primarul.

SUA încheie relaţia cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Președintele Donald Trump a anunțat vineri că retrage Statelor Unite din Organizația Mondială Sănătății (OMS) din cauza gestionării defectuoase a pandemiei de coronavirus de către organizația ONU și a influenței Partidului Comunist Chinez asupra organizației.

Citeşte şi Ce spune Virgil Musta despre medicamentul pe care Donald Trump l-a luat pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID

În prezent, lumea suferă ca urmare a acțiunilor iresponsabile ale guvernului chinez. Mușamalizarea virusului Wuhan de către China a permis bolii să se răspândească în toată lumea, provocând o pandemie globală care a costat peste 100.000 de vieți americane și peste un milion de vieți în întreaga lume.

Oficialii chinezi au ignorat obligațiile de raportare către OMS și au pus presiune pe organizația mondială de sănătate pentru a induce lumea în eroare atunci când virusul a fost descoperit pentru prima dată în Wuhan.

China are un control total asupra OMS, în ciuda faptului că a plătit doar 40 de milioane de dolari pe an în comparație cu ceea ce au plătit Statele Unite, aproximativ 450 de milioane de dolari pe an. Am detaliat reformele pe care organizație trebuie să le facă, dar au refuzat să acționeze.

Pentru că au refuzat să ia măsuri și să se angajeze în reforme, astăzi vom încheia relația noastră cu Organizația Mondială a Sănătății și vom direcționa aceste fonduri către nevoile mondiale și meritorii, urgente de sănătate publică globală", a explicat Trump.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Donald Trump înjurătură Lori Lightfoot prima chicago SUA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H