Loto 6 din 49. Marele câştigător din 2019 a murit în urma unui stop cardiac

Loto 6 din 49. Marele câștigător al premiului Loteriei Române de anul trecut a murit, în urma unui stop cardiac.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 19:44

Loto 6 din 49. Andrei Butnariu din Galați a câștigat 4,7 milioane de euro. Atunci, acesta recunoștea că juca la loterie de 20 de ani. 

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut si 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a si 20 câștiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câștigului fiind de 22.406.795,79 lei.

Anunțul morții lui Andrei Burnariu a fost făcută de Pro Lider FM pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Sărmana fată bogată este din nou săracă. Cum trăieşte tânăra care a câştigat 3 milioane de dolari la loto

Zeci de români au reuşit să se îmbogăţească peste noapte după ce au câştigat la Loto 6/49. Din păcate, mulţi dintre ei nu au reuşit să îşi păstreze averile.

Lista câştigătorilor la Loto 6/49 din ultimii ani conţine numeroşi români care, fie au investit în afaceri păguboase, fie şi-au împrumutat rudele şi chiar persoane necunoscute, şi au rămas astfel fără averi.

Blestemul câştigătorilor la LOTO 6 din 49. Bărbatul care a devenit milionar peste noapte a fost jefuit

Avere pierdută la cămătari, maşini de lux şi excursii în toată lumea

În 2008, Mihai Cazacu, un bărbat din Iaşi, a câştigat la Loto 6/49 suma de 3,8 milioane de euro. După ce s-a umplut de bani, Cazacu a investit o parte din suma câştigată în firma de construcţii pe care o deţinea.

Văzându-se proprietar peste o avere mai mare decât ar fi visat vreodată, ieşeanul a ‘spart’ o bună parte din bani pe maşini de lux, vile somptuoase şi excursii în întreaga lume.

În vara aceluiaşi an în care a devenit milionar, ieşeanul a fost prins beat la volanul noului său bolid, un Audi Q7 în valoare de 100.000 de euro. 

Pentru fapta sa, Cazacu a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. În 2014, ieşeanul a depus plângere împotriva unui interlop ieşean, susţinând în faţa procurorilor că a fost sechestrat, bătut şi şantajat din cauza unei presupuse datorii.

Problemele s-au ţinut în lanţ pentru ghinionistul norocos. Câteva luni mai târziu, în vara anului 2014, Tribunalul Iaşi a deschis procedura de faliment împotriva firmei lui Cazacu. După numai un an, firma a ajuns pe numele altcuiva, iar o bună parte din bani s-au cam dus pe apa sâmbetei.

Câştigători la Loto 6/49, păgubiţi de propriile familii

În 2004, Gheorghe Breaban, un bărbat din comuna Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a câştigat la Loto 6/49 un pot uriaş, mai exact 53 de miliarde de lei vechi.

Cu banii câştigaţi, suceveanul a construit o biserică la el în sat, iar restul i-a împărţit cu rudele şi a investit în afaceri neprofitabile.

În scurt timp, câştigătorul a ajuns la sapă de lemn.

În 2003, un puşti în vârstă de 17 ani, din comuna Baia, judeţul Suceava, a câştigat aproximativ 1,3 milioane de dolari la Loto 6/49.

Încă de cum a încasat banii de la Loto, el le-a dat câte trei miliarde de lei vechi fiecăruia dintre cei cinci fraţi ai săi.

De asemenea, el a împărţit bani preoţilor, rudelor, oamenilor sărmani din sat, iar la sfârşit a mai rămas cu doar 15 miliarde de lei vechi, bani care s-au ‘topit’ în scurt timp.